הבן שלי בן 5 וחצי חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ועדיין עם האמבטיה של העגלה,התחיל להיות צפוף ואני רוצה להעביר אותו לטיולון אבל הוא לא נוח לשינה כמו האמבטיה,הוא לא 180 מעלות ולא נראה לי שהוא יצליח להרדם שם כמו שצריך,העניין שאנחנו מנצלים הרבה את האמבטיה לשינה איתו כשאנחנו לא בבית בשעה שהוא צריך לישון.מה אתן עושות במצבים כאלה?הם מצליחים לישון בעגלה אם זה לא באמבטיה?
7 תגובות
עמוד 1
  • אצלי הבנות נרדמו בכל מצב
  • מסכימה עם אורלי - גם אצלי הן ישנו בכל מצב
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אצלי מגיל 3 חודשים הם בעגלה ללא האמבטיה. ישנים בלי בעיה. נכון שזה לא 180 מעלות אבל בגיל הזה כבר אין צורך ב 180 מעלות.

• אפשר לשאול אותך איזה עגלה יש לכם, שהוא מצליח עדיין להיכנס אליה?
    רוב האמבטיות שאני מכירה הם מספיקות גג עד ארבעה חודשים....

• יש לנו את הצ'פצ'ולה של מוצצים..הטיולון שלה לא נשכב לגמרי כי החלק של הרגליים מורם כזה בלי יכולת להוריד אותוואז יוצא שגם אם אני משכיבה את הטיולון הוא ישו עם הרגליים למעלה..ככה זה גם אצלכן?
  • לא, וזו היתה הסיבה שפסלתי הרבה מאד עגלות טובות (שיש זווית ישרה ברגליים והילד לא יכול לישון בטיולון).
    אנחנו העברנו את הילד לטיולון כבר בגיל 3 חודשים, והוא ישן בו בסדר גמור.
  • נראה לי מוזר שאי אפשר להוריד את החלק של הרגליים - תבדקי את זה!

גם אני עד שגיליתי שבצ'יקו שלנו יש פטנט כזה שמוריד ומעלה את החלק הזה......בטוח יש גם אצלך. תבדקי בצדדים אם יש איזה לחצן או משהו.
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה