מי רשמה לטרום חובה עירייה בשנה הבאה ? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום בדקתי באתר העירייה ורשום שם "אין שיבוץ". מה זה אומר ? יכול להיות שניתקע בלי גן ?!? אני בלחץ היסטרי !!
9 תגובות
עמוד 1
תירגעי....
אצלנו ברמת גן טרום חובה אין בעיה - את יותם שיבצו טרום טרום חובה לא קיבלו את כל הילדים כרגע ניצן בלי גן לשנה הבאה
הדס - גם אצלנו אין לכל הילדים מקום אז העירייה מאפשרת לגנים פרטים לפתוח כיתות טרום חובה ומסבסדת אותם ב-750 ש"ח לילד לחודש וההורים מוסיפים סכום נוסף להשלים.... הבנתי שבר"ג זה לא יהיה וזה בהחלט מכניס הורים רבים לבעיה....
אני רשמתי את רון לגן דרך האינטרנט, אתמול התקשרתי למחלקת גנים והם פשוט עדיין אל עשו שיבוצים..
אני גרה בגני תקווה ושיבוצים נשלחו הביתה בדואר לפני שבועיים בערך.
אני מבאר שבע. הבן שלי יהיה בן 4 בספטמבר, זה נחשב טרום או טרום טרום ? ומה עושה מי שאין לו גן ? לא מבינה את זה...
לקטנים יותר עדיין לא שלחו, גם אצלנו בחולון אור כבר קיבלה ולינוי עוד לא, רק בתחילת יולי [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אם הוא יהיה בן 4 בספטמבר אז הוא יהיה בטרום חובה. לא אמורה להיות בעיה בגילאים האלה.
כנראה שעדיין לא עודכן השיבוץ באינטרנט... תני להם עוד שבועיים