איך ידעתי שאצלי יופיעו כל התופעות, למשל: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צרבות, בחילות, הקאות, פצעים בלשון, טעם רע בפה, באסה נוראית, עצבים וזה לא מספיקקקקקקקקקקקק. בא לי לבכות . והעיקר בעלי אומר לי תפסיקי כל הזמן להתבכיין. בטח שלך יהיו את כל התופעות ונראה אם לא תתבכיין:-(.
    אני הכי שמחה שאני בהריון כי זה לא בא בקלות אבל לא חשבתי שזה עד כדי כך מסובךךךךךך.
    שלא נדבר על לחכות מבדיקה לבדיקה אימלה פשוט.
    חפרתי מצטערת אתן המוצא האחרון....
7 תגובות
עמוד 1
  • תפסיקי להתבכיין?????
  • יהיה בסדר מאמי ככה זה בהתחלה
  • בעלך ממש חסר רגישות
  • עוד כמה שבועות הכל יחלוף ותתחילי להנות מההריון
    לא זוכרים את זה אח"כ
  • שבעלך יירגע ומיד!!!
    חצוף
  • שלא תבינו לא נכון , בעלי משרת אותי ונותן לי מה שאני צריכה הוא בעל מקסים , אבל הוא טיפוס כזה גם עם קשה הוא לא אוהב להתבכיין.
    אבל אני כן כי יש הפעם על מה . בדרך כלל אני בכיינית בלי סיבה אבל הפעם יש על מה.
    הוא מנקה ושוטף ועושה הכל. יום שישי סיג'רתי אותו שימרח לי קרם גוףףף...חח.
    הוא בהלם ממני.
    מה יש , אני סוחבת את הבייבי שלו.
  • מאמי מצב טוב.
    אני לבד בבית עם 2 ילדים קטנים ותופעות של תחילת ההריון, וכמובן שאני עובדת משרה מלאה בנוסף לזה.
    בעלול חוזר הביתה אחרי 8 בערב כשכל הבית כבר מטוקטק מסודר וישן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה