מרמור של בוקר!!! (עדכון) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עכשיו ככה... ביום רביעי שעבר הייתה לי תאונה בדרך לעבודה. ולקחו אותי לבית חולים לבדוק שהכל בסדר. (נפגעתי קצת בבטן ובגב)

לשמחתי העובר תמיד מוגן כשהוא עדיין בתוכי. תודה לאל!

רצו לאשפז אותי להשגחה של 24 שעות ולא ראיתי בזה צורך.
    ויצאתי לכמה ימי מנוחה. למחרת המנהל שלי בא לראות אותי ולקחת
    פרטים על התאונה. ועל הדרך הוא אמר לי שיום ראשון (אתמול) הוא לא יהיה ויש הדרכה וביקש ממני להגיע ב12 לעבודה לפקח שהכל בסדר. אמרתי לו שנראה איך אני ארגיש כי יש לי כאבים בגב.

הגעתי אתמול למלות טפסים לביטוח לאומי על תאונת עבודה.

ולא נשארתי להדרכה. ביקשתי ממישהי שתחליף אותי והסברתי לה מה לעשות.
    הוא שלח לי sms אתמול ואמרתי לו שבגלל כאבי הגב לא נשארתי ושביקשתי ממישהי.

אתמול בערב פתאום נהיה כאבים חזקים לא יכלתי לזוז!! היום יש לי תור לרופא המשפחה להוציא תעודה רפואי על תאונת עבודה לתת לביטוח לאומי!! אני רוצה להאריך... ומצד שני מפחדת ממה שהמנהל יראה את זה בעין לא טובה.

כאילו איך הוא מבקש מאישה בהריון שנכנסו בה בחוזקה מאחורה לבוא לעבודה כי הוא לא יהיה.

אני בשוק!!!

........................

הרופא נתן לי חופש מחלה עד סופ״ש הזה ואמר ליזור ביום ראשון אם אין שיפור... ונראה מה נעשה
    [/url
9 תגובות
עמוד 1

• איזה חצוף!!! מכל הסיפורים שלך עליו - בא לי להכנס בו!!

• מה ששירנוש אמרה - אל תספרי אותו ממטר
    תעשי מה שטוב לך ולעובר שלך - את במצב רגיש עכשיו את חייבת לשמור גם עליך וגם על הבונבוני

תרגישי טוב

• אני מיואשת כבר לגמרי!! יש הרגשה שהוא ממרמר לי את החיים בכוונה מאז שאני מסרבת לעשות עבודה פיזית...

ומצד שני אני מפחדת על העבודה שלי. אמנם עכשיו הוא לא יכול לעשות לי משהו אבל מה יהיה בע״ה אחרי הלידה?
    [/url
  • מאמי אם את לא תדאגי לעצמך אף אחד לא יעשה זאת!!
    אין לא נעים!!!! ואם תבואי לעבודה כולך כואבת וסובלת מישהו יעריך את זה?? לא!!!

• עוד פעם הסיפורים עם המנהל שלך??? אוווף!!! מרתיח אותי!
    תקשיבי, לגבי "אחרי העבודה" - לפי בחוק הוא חייב לקחת אותך לשישים יום באותם תנאים ולא יכול לשלא לקבל אותך לעבודה אם את רוצה לחזור. זה אחד.
    הוא כן יכול להודיע שהוא לא מעוניין לקחת אותך לעבודה אבל יצטרך לשלם על זה כל-כך הרבה שלא נראה לי שזה יהיה בשבילו הפתרון - הוא יצטרך לשלם לך גם פיצויים וגם עבור החודשיים האלה שלא תעבדי... זה לא משתלם לו להוציא כל-כך הרבה כסף.
    הוא צריך כח עבודה ולא הוצאות כספיות.
    ככה שלפחות באופפן תיאורטי ובתקופה הראשונה אחרי חופת לידה את איכשהו מוגנת.
    אחרי זה, כשתחזרי למעגל עבודה - תחפשי משהו אחר!
    את לא מתחתנת עם העבודה!
    אני מכירה את ההרגשה הזאת, גם עם מקום העבודה שלי יש לי יחסים שהפכו לחולניים כבר, שאני לא יכולה להיות שם אבל לא יכולה גם לעזוב, יותר נכון לא מוכנה, אז אני גם מתבשלת באותן רגשות בדיוק כמוך.
    ובדיוק כמוך עכשיו בחופשת מחלה שעו דלא קיבלתי עליה אישור של רופא כי זו הייתה רק המלצה של בית החולים שלקחתי ברצינות אני יושבת בבית עם ייסורי מצפון שלא צריכים להיות לי!!!
    אז די כבר, אני אומרת לעצמי וגם לך!!! תשמרי על עצמך קודם כל, והכי חשוב - תרימי טלפון לבוס שלך, תסבירי לו את המצב כמו שהאו ושיתמודד איתו. תלביני דברים, תבהירי את העניין, ולא בנימה של "מצטערת שזה ככה" אלה "ככה זה אדוני".
    ככה יהיה יותר קל.
    ואת חושבת שאותי לא מפחיד לחפש עבודה חדשה? לא עשיתי את זה שש או שבע שנים!!!! אבל מה לעשות....
    יאללה!!!

• הבריאות שלך ושל העובר חשובה מכל עבודה בעולם!
    ואם הוא יפטר אותך על סמך סיבות בריאותיות הוא יצטרך לשלם על זה לא מעט כסף...
    בכל מקרה אני במקומך הייתי מנצלת את חופשת הלידה כדי לצאת לראיונות עבודה פה ושם ולמצוא עבודה נורמלית יותר שבה יעריכו אותך ולא יטרטרו אותך ולא יכריחו אותך לבצע עבודה פיסית מוגזמת...
    תרגישי טוב
  • יופי!! תישארי בחופשת מחלה כדי שתרגישי טוב ובכדי שהוא יאכל את הלב....

בהצלחה והחלמה מהירה

• יופי, תנוחי ותרגישי טוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה