נקעתי את הרגל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

14 תגובות
עמוד 1
  • אוי, ממי, לא נעים! את צריכה ניתוח לחיזוק רצועות. תעשי את זה. אין ברירה. הן רופפות וחלשות ולא מתוחות מספיק בשביל להחזיק לך את הרגל כמו שצריך וכל הזמן יכאב לך וזה יכול להגיע למצב של קרע או שבר.

תטפלי בעצמך. תרגישי טוב

• אוי מאמוש! כמה זה לא נעים
  • אוץץץץ כואב
  • תרגישי טוב בובה!
    [/url
  • תרגישי טוב מותק

• אמא, איך את עכשיו? הלכת לרופא? וואי היה לי ככה לפני 5 שנים בעבודה וזה כל כך קשה...לא יכולתי לתפקד הרבה זמן..אני מאחלת לך שיעבור לך מהר ותרגישיי טוב.
  • אויש איזה באסהה
    תרגישי טוב מאמוש

• כואב לי תופת

• את צריכה להרטיב מגבת ולחבוש את הרגל ועל זה מגבת יבשה שלא תרטיבי את המיטה ולישון ככה בלילה..בעלי היה עושה לי את זה.. ואחד רגל נוצרת לך עם כל המגבות וכבדה. אבל זה עוזר. גם רשמו לי במשך היום למרוח משהו אבל בגלל שאת בהריון אסור לך..רק לשתות אקמול נגד הכאבים .ואני לא דרכתי על הרגל איזה שבועיים ,פשוט קיפצתי על רגל אחת בבית ובעלי עזר לי להתקלח וללכת לשרותים ולמטבח וכשהוא לא היה אז הייתי מתנדנדת על הכסא של המחשב בכל הבית לאן שרציתי להגיע. חזרתי לעבודה אחרי שבועיים אבל ללכת נורמלי התחלתי אחרי כמה חודשים..כי צלעתי כל הזמן הזה.
  • אני לא עובדת ככה שמזה אני לא מודאגת..
    כמו שכתבתי יש לי עבר עשיר בנקעים ואני צריכה לעבור ניתוח

• אני גם ככה! איזה סיוט זה
  • חביבושששששש

• אוי לא
    כאבי תופת
    אני שונאת את זה
    קרה לי מלא פעמיםםםםםם - (למה אני מתגאה בזה?)

הלוואי ויבירא כמה שיותר מהר
    אל תתדרכי על הרגל כלכך מהר

אני פעם נקעתי את הרגל באמצע חתונה והרופא שבדק אותי במיון אמר שאין לי כלום
    ורופא אחר בקופ"ח אמר שיש אבל אני יכולה לדרוך והכל בסדר
    וחזרתי לעבודה
    ומאז סיוט!!! הרגל המשיכה לכאוב!!! שלחו אותי לפיזיו ובסוף זה עבר!
    אבל למה לסבול ככה? אי אפשר היה לקבל שבוע מחלה וזהו? סתומים!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה