זקוקה לתמיכה... בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כן... אני זקוקה לתמיכה... מילת עידוד, חיוך, שיתוף, סתם חיבוק... משהו.
    למרות שאני בטוחה שרק אימהות למתבגרים יבינו אותי באמת

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
22 תגובות
עמוד 1

• מאמינה שהייתי עושה כמוך, עם כל הקושי
  • וואו, לגמרי גיל ההתבגרות...
    מזכיר לי את עצמי.

• וואו שרוני

• קודם כל תרגישי טוב

• קודם כל, תרגישי טוב!
    ותוציאי לך שמירה!

את אישה נדירה!
    כל כך חזקה ומחושבת, כל כך חושבת לטבת הילדים שלך, ועם זאת כל כך רגישה...
    הלוואי וכשאני אגיע להתמודדות עם הגיל הזה, יהיה לי חצי מהכוח והרגישו שלך

• היי שרון,
    אומנם אין לי ילדים מתבגרים
  • את יודעת שעשית את הדבר הנכון,
    גבולות זה שם המשחק, לא רק בגיל ההתבגרות אלא בכל גיל..

גמני נוטה להרגיש כך לפעמים..
    על אף שאלעאי עדיין לא הגיע לגיל ההתבגרות, גם הוא נוטה לכעוס עליי בגלל גבולות שאני מציבה לו, גם הוא נוטה לעשות עליי "ברוגזים" ולזרוק לי "פנינים" באויר.. בשבוע שעבר הוא החליט שהוא רוצה להכניס את האוטו לחנייה עם אורן, כשהוא יושב על ברכיו, הוא יודע שמבחינתנו זה דבר שלא יקום ולא יהיה , אבל לצערי הוא רואה את זה כמה וכמה פעמים אצלנו ברחוב או בשכונה.
    הוא מאוד אוהב רכבים, הוא ילד בן 6.5 שכבר חולם על הרגע שיהיה לו רישיון נהיגה

• תודה בנות על התגובות. קראתי בתשומת לב, ואני מודה על כל התייחסות.
    אילנה, אני מרגישה חובה להגיב למה שכתבת.
    ראשית, תודה על דברייך.
    שנית, אני מתנצלת אם פגעתי.
    שלישית, אני רוצה לשתף אותך קצת:
    אני אם ל - 3: ילדה בכיתה י', ילד בכיתה ז', ועוד אחד שעומד לעלות לכיתה א'.
    2 מתוך ילדיי הם מתבגרים במערכת החינוך העל יסודית.
    זו שבכיתה י', התחילה השנה מעט בגרויות (2). כל החודש האחרון ללימודים נסב סביב שיעורי תגבור וחיזוק, הן בבוקר והן אחרה"צ. אח"כ היו מתכונות, ואח"כ הבגרויות עצמן.
    בתוך כל תקופה לחוצה מאד זו, הדרישות ללימודים היו רבות וקשות, גם ללימודים בבית הספר, וגם ללימודים בבית.
    כל המורות והמורים התגייסו למאמץ, היו זמינים עד אין קץ עבור התלמידים, גם בימי בית הספר וגם בימים בהם הילדים נשארו בבית ללמוד - והיו הרבה ימים כאלו, וזה הרבה הרבה יותר מבסדר!!!!!!
    בתקופות לחץ שכאלו לקראת מתכונות ובגרויות, רק סביר, הגיוני וחשוב לאפשר לילדים גם ימי מנוחה בבית, לנוח, ללמוד או סתם לבהות בין לבין.

ילדי שבכיתה ז', לא לומד גם הוא, כבר חודש. למה? באמת באמת שזה לא ברור.
    לפי משה"ח, שנת לימודים בחטיבות הביניים מסתיימת ב - 20/6 (יום קבלת התעודות), ולא יום לפני כן.
    ועדיין... בין עוד יום חופש לעוד יום מקוצר, לעוד יום שמתחיל מאוחר ונגמר מוקדם, לעוד אחד שבו היה צריך להביא מוצרים לחגיגת הסיום, לעוד אחד שבו הגיעו ב - 10 וסיימו ב - 11 כי זה היה היום שבו נסענו לבית התפוצות, לעוד יום סתם ככה, לעוד אחד שיהיה... עבר לו החודש האחרון ללימודים - ע"פ משה"ח.
    ושוב אני אומרת: למה? ככה. מאד מאד לא ברור.

אז כאמא ל - 2 מתבגרים במערכת החינוך העל יסודית, אני מרשה לעצמי לדבר מניסיון, ומתוכו בלבד.
    לא הייתי מעלה על בדל דעתי להוציא את דיבת עבודת המורים לשווא, לולא היה לי בסיס מוצק עד מאד לדבריי.
    ואני שוב מתנצלת אם נפגעת.
    שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • מי אמר שקל להיות אמא?
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• שרוני, אין לך מוגש (אולי קלוש) עד כמה אני מחזיקה ממך.
    את לא באמת צריכה שנגיד לך אם פעלת נכון - הרי את יודעת שכן - מצפונך הוא זה שמייסר אותך ועלייך בלבד המשימה להשקיט אותו. את אמא למופת, אשה מדהימה ומעל הכל - בהריון.
    תני לעצמך לנוח, פיזית ומנטאלית, ולמרות שזה לא פשוט - התקופה תעבור. גם הגירודים וגם גיל ההתבגרות (אצלכם הוא כן יגמר בגיל 18, שלא כמו אצל אחרים דוגמת בעלי שעדיין תקוע בגיל 15).

שולחת לך המון

• אני היתי מוותרת בסוגיה הזאת אף אחד כבר לא לומד..סתם מעבירים זמן בבית ספר
    אצלי בן הולך ב9 וחוזר ב 11 ולא לומדים כלום..ממציאים להם כל פעם איזו פעילות אחרת רק כדי להעסיק אותם במשהו
  • שרוני דבר ראשון תרגישי טוב ותהי חזקה
    לגבי רם (בן כמה הוא בדיוק אגב?) גיל ההתבגרות הוא גיל לא קל בלשון המעטה
    אני זוכרת את עצמי, ואני רואה עכשיו את אחי הקטן -בן 12...עם רמות העצבים, והמחשבה של"אני יודע הכל,הכי טוב, ואין שום מצב שאקשיב למה שההורים אומרים"
    החברה מכתיבה להם המון מה לעשות... וכן, צריך גבולות ברורים גם אם זה כרוך בברוגז ועצבים..
    עצה ממני? הוא כבר יודע את עמדתכם. אין טעם להעלות את זה שוב. נסו לפייס אותו בדרכים אחרות ואם הוא יעלה את הנושא תסבירו לו יפה. וזהו.
    גם אם ישחק אותה "כועס ועצבני" זה בסדר זו גם דרך להוציא..
    יעבור

ודבר קטן אחרון
    אני כשהוא היה אומר שהוא לא רוצה ללכת למסיבה בגלל זה, הייתי עונה לו משפט אחד וזהו...:לא רוצה? לא צריך, אתה תפסיד..
    ולא מנסה לשכנע אותו יותר מידי. כדי לגרום לו לעשות לכם דווקא בזה שהוא לא הולך.

• יואוו הרגת אותי......

כאמא - אני ממש ממש מבינה אותך.....

אבל כבת - אני הייתי בורחת בלי לשאול....יש לך מזל שהוא נשאר בבית
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • וואו שרוני, לא פשוט בכלל גיל ההתבגרות הזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה