לא יודעת מה לעשות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קבעתי בדיקות שקיפות עורפית ושתי סקירות, מוקדמת ומאוחרת בכפ"ס אצל שונטל פרוגלס ואניטה סילבר והבנתי שהן ממש טובות. אבל אין להם תורים שנוחים לי . ניסיתי אפילו להתחנן אבל זה לא עזר. רק שקיפות עורפית זה בסדר. אז קבעתי לגבי לאחם רופא דרך הכללית עם הסדר והבנתי מהאינטרנט שיש עליו המלצות אבל לא מקבלים דיסק. יש לו מכשיר טוב כך הבנתי אבל לא מקבלים דיסק.
    אני בהתלבטות קשה אבל אין ברירה??. הבנתי שהוא ממש אדיב ומקצועי.
4 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שתלכי אליו למרות שאין דיסק. קודם כל נשמע שאין ממש ברירה ואם יש המלצות- מה טוב.
    יהיו מספיק תמונות ודיסקים אחר כך :)
    רק שהכל יהיה תקין, זה מה שחשוב!

• ממליצה לך על פרטי אם יש לך תקציב
    שווה כל אגורה !

פרופסור בר יעקב
    מפתח תקווה

מצויין , עברתי אצלו את הסקירות
    המלצתי לחברות וגם הן הלכו
    אגב את מקבלת החזר מהקופה של 80 אחוז
    מהסכום .

אם תרצי נייד
    חפשי אותי בפייס ortal dol

ובהצלחה מאמי

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • תודה אבל אני עדיין מתלבטת. הבנתי דווקא שגבי לאחם הוא רופא טוב.עדיין מבולבלת.
  • ממליצה על הרופא שלי ג׳קי סביליה
    אין עלין
    מקצועי, מרגיע ומבין מאד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה