היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אויש בובה!!!! אני לא יכולה לייעץ לך - לא עברתי קיסרי
בכתפיים? אין לי מושג על הכתפיים.... אופטלגין נוזלי לכאבי הניתוח... זה כואב... פתחו לך את הבטן, זה כואב!!!! מידי יום יכאב לך פחות ופחות. מבטיחה! תקפידי על ללכת שוב ושוב במחלקה.... תבררי את עניין כאבי הכתפיים ואם את צריכה לשרותים תבקשי נרות מהאחיות.
יקירתי אחרי 2 ניתוחים אני אומרת לך אין מה לעשות לא ספריי ולא בטיח !! לכי לקחת טיפות של אופטלגין כל כמה שעות את יכולה לבקש זריקה.
תחזיקי מעמד יש ימים טובים ויש ימים קצת פחות טובים. לכי תחזיקי את הנסיך לי זה עזר לראות את ספיר ולהרים אותה.
הכתפיים והצלעות
יקירתייייייייייייייייייייי מזללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבב איזה כייףףףףףףףף שאת אחרייי
(סורי שאני מיתלהבת ככה בהודעה על הכאבים ) אבל יעבור הזמן עושה את שלו ללכת הרבה הרבה ולאט ככך שתילכי זה יקל על הכאבים ואופטלגין
נשמה, מזל טוב!!
תרגישי טוב יקרתי תנוחי בנתיים יש לך עוד 3/4 שעה עד שתפגשי את הנסיך הקטן שלך ... תנוחי תאגרי כוחות תלכי עליו תחבקי אותו תשבי איתו תתני לו לאכול ואת תראי שהכול יהיה בסדר
לי כאב הגב והצלעות... זה סיוט! משום מה רק בניתוח השני...
קחי משככי כאבים תוך 24 שעות זה עובר לך "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
לא עברתי קיסרי אז אני לא יכולה לתת לך עצה מניסיון אישי אבל חברה קרובה עברה דווקא לא מזמן ניתוח והיא סיפרה לךי שבנוסף משככי הכאבים היא שמה מטלית ספוגה במגנזיום קר (שהיה במקרר קודם) - קומפרס קר למקום. תתייעצי עם האחיות, הן בטח יתנו לך עצה דומה. בינתיים - שוב מזל טוב ותחזיקי מעמד, נסי ללכת כמה שיותר - אומרים שזה מקל.