ממש סובלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי,
    יש לי ציצי אחד בעייתי שכבר היה לי בו גודש והתעסקתי יום שלם.איתו שבוע שעבר עד ששחררתי
    אתמול התחיל לי כאב פנימי בשד הזאת. מאוחר יותר הרגשתיממש גרוע כמעט עד כדי איבוד הכרה ואז עלה לי החום...לאחר התייעצות.עם.הרופאה היא נתנה לי אנטיביוטיקה.
    התעקשתי על עיסויים בבית אבל חא עזר וב 1 בלילה נטלתי כדור כי שום דבר לא עזר
    לר עיסויים, לא כרוב קפוא לא קטמפרסים עם וודקה ולא אופטלגין.
    מי עברה את זה ויש לה המלצות? ותוך כמה זמן אנטיביוטיקה תשפיע....עדיין כואב ויש לי חום גבוה

הלן
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
11 תגובות
עמוד 1
  • אף פעם לא הייתה לי דלקת בשד, אבל אני מניחה שזה כמו כל דלקת אחרת, נראה לי לוקח איזה יומיים עד שהאנטיביוטיקה מתחילה להשפיע.
    שבוע אחרי הלידה הייתה לי דלקת בדרכי השתן וגם היה לי חום גבוה, גם קיבלתי אנטיביוטיקה וזה עבר אחרי מספר ימים.

אם יש לך חום את יכולה לקחת אקמול כדי להוריד אותו.

ומאחלת לך החלמה מהירה ותרגישי טוב!!!
  • נשמע כמו דלקת...
    לא כל כך מבינה בזה אבל תרגישי טוב בובה!
  • תרגישי טוב!!!

הפיתרון לגודש זה שאיבות! אני שואבת מהיום הראשון וזה מונע את הגודש... בין הארוחות של התינוקי תשאבי כי עם הזמן הגוף שלך ייצר יותר ויותר חלב, את חייבת (ממליצה על משאבה ידנית של אוונט שנמכרת בסופר פארם)
  • זהן שאקצול ואופטלגין לאא עוזרים
  • אסתר עכשין אני שןאבת.עי הרופאה אמרה אבל בטיפת.חלב אמרו לי לא לשאוב
  • הבעיה בשאיבות היא שככל ששואבים יותר אז כך נוצר יותר חלב, בגלל זה אומרים כשיש גודש אז לשחרר קצת את השד מתחת למקלחת עם מים חמים, אבל לא לרוקן עד הסוף, כי מבחינת הגוף התינוק אכל והגוף יבין מזה שצריך עוד חלב, בסופו של דבר נכנסים ללופ שלא נגמר.
    רותי
  • ווואי תרגישי טוב

• לא יודעת איך לעזור לצערי
  • זו דלקת, זה דבר מזעזע עברתי את זה לפני שבועיים ורק האנטיביוטיקה עזרה
    ללקחתי במשך שבוע ביום החמישי זה עבר לי ויומיים ראשונים הייתי עם חום 39
    הייתי סמרטוט בקושי לטפל בילדה הצלחתי
    שימי גם כרוב לילה שלם זה גם עזר לי
    תרגישי טוב
  • כן, טיפת חלב אמרו, מצאת למי להקשיב....

חחחח

יש להם עצות של אחיטופל חחחחחחח

תשאבי ואפילו תביאי לו מידי פעם מהבקבוק חלב אם כדי שיתרגל (מה יהיה כשאת לא איתו?!)
  • להניק ו/או לשאוב כדי לפתוח את הסתימה ובמקביל לקחת אנטיביוטיקה כדי לטפל בדלקת.
    תעשי מקלחות פושרות ותעסי את השדיים מתחת לזרם מים.
    זה יעבור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה