למה לא פיפי בגן ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף.אחרי כל הספקות שלי אם לגמול עכשיו , התחלתי בגמילה בסוף שבוע האחרון. זה נראה לבנתיים מבטיח , הוא עושה בבית בשירותים , מדי פעם יש פיספסוסים אבל זה נורמלי..הבעיה מתחילה בגן..הוא מתאפק !! גם פיפי וגם קקי..לדוגמה אתמול הוא לא עשה פיפי עד 12 בצהרים עד שבסוף ברח לו

9 תגובות
עמוד 1
  • להמשיך גם בגן בסוף זה יסתדר
    אולי להביא לו מהבית מקטין אסלה
    או ישבנון...זה יעזור לפחדים
  • אז שהגננת תחליף לו
    ברור שהוא יגיד בגן שאין פיפי
    בגן יש גירויים יש משחקים ילדים מספיק בגן שהוא ירצה ללכת לעשות פיפי ובדרך הוא יראה משחק שהוא רצה לשחק בו אז הוא ישכח מהפיפי
    תבקשי מהגננת שתיקח אותו לשירותים ויכנס לעשות פיפי את גם יכולה להגיד לה שתגיד לו שאם הוא יעשה פיפי בשירותים של הגן אמא תביא לו הפתעה שתחזור
    וגם בבית תגידי לו שאם היום לא יברח לך בגן ותלך לשירותים אמא תביאי לך הפתעה

• אפשר להוריד קודם בבית ורק אח"כ להוסיף את הגן....
    לא חייבים בבת אחת בכל מקום....
    חם מאוד עכשיו ואם בגן יראו שהוא לא הולך לעשות פיפי יש סיכוי שע"מ שלא יסבול יותר מידי יורידו לו את מינון השתייה או שהוא יפספס יותר..... אין שום חובה לעשות הכל בו זמנית.... אפשר לזרום איתו. הוא רק בן שנתיים וחצי.
    מי יזם את הגמילה? את? הוא?
    ובכלל - אתמול היה לו קשה, אולי היום יהיה טוב יותר....

• אני מציעה לך - כשאת מביאה אותו בבוקר לגן, קחי את הזמן, תכנסי איתו לשרותים ותעשו ביחד פיפי. (מקסימום תאחרי כמה ימים לעבודה או שתביאי אותו יותר מוקדם) תכירי לו את השרותים בגן שלא יפחד מהם..
    אפילו תביאי לו איזה שוקולד קטן ותבטיחי לו שאם יצא לו פיפי בשרותים הוא יקבל הפתעה.
    זה לא נורא אם בורח (אצלנו אומרים "גם לציפי ברח הפיפי
  • תודה על ההעצות..
    ניסיתי..הכרתי לו את השירותים ונשארתי איתו קצת (חצי שעה..) הוא אמר גם לי שאין לו..
    טוב, הוא עשה בבית לפני שיצאנו. הבטחתי לו מתנות אם יעשה, וגם הגננת הבטיחה לו .
    נראה איך יעבור היום. ..הגננת כבר רומזת שאולי כדאי להחזיר לו את החיתול..אבל זה נראה לי טעות, זה יבלבל את הילד בבית כן, ובגן לא...
  • אני לא הייתי מחזירה
    הגננות בגן מחפשות לפעמים חיים קלים תחשבי שיש להם עוד ילדים חוץ ממנו ולקחת אותם לשירותים ואם בורח לילד אז להחליף חיתול יותר קל להחליף לילד מבגדים
    שהגננת תתמודד לא נשאר עוד הרבה זמן עד סוף השנה

• את בטוחה שהוא מוכן לגמילה???? זה נכון שעכשיו זה הזמן הכי טוב ובכל זאת האם הילד משתף פעולה?

אם אין שיתוף פעולה מצידו אז בגן בטוח שלא יעזרו לך כי כאלה הן הגננות כמה שפחות עול על הראש שלהן.

בכל אופן שיהיה המון בהצלחה
  • ילד בן שנתיים וחצי לא בהכרח מוכן לגמילה.
    צר לי, אבל לא זה לא מבלבל ילד להיות עם חיתול בגן ובבית בלי חיתול....
    צריך ללכת עם הילד... עם מה שנכון וטוב לו...
    אולי האוירה בבית נעימה לו יותר, את בטח מזכירה לו ללכת...

• ברור שהגמילה בגן קשה יותר.
    אפשר להציע שבגן יהיה עם חיתול, ואחרי שנ"צ יורידו לו עד שתגיעי לקחת אותו?
    הבקרים הם יותר עמוסים בגירויים,משחקים,פעילויות,קל להם לפספס...אווירת הצהריים יותר רגועה, פחות זמן.זה יחזק אותו.

יש עוד ילדים בקבוצה שלו שנגמלים?
    בגן של נועם היו לוקחים קבוצה כל פעם לשירותים, כל כמה שעות
    בסוף לכולם יש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה