היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ראיתי את השרשור של האוכל הבריא...................... לך יש 7 ק"ג לרדת לי יש איזה 17 ק"ג
3 תגובות
עמוד 1
תראיירדתי במשקל 14 קג אחרי הלידה של אריאל (היה עליי עודף בלי קשר להיריון) בזכות דיאטה ללא סוכר ומיעוט בגלוטן!!
תוך חודש ירדתי 6 ק״ג!
תחלקי את הארוחות שלך ביום לחמש ארוחות קטנות או לשלוש גדולות (תנסי שזה יהיה בשעה קבועה תמיד) אל תאכלי אחרי השעה שבע בערב! תשתי הרבה מים! בעיקרון מותר לאכול הכל חוץ מדברים שיש בהם גלוטן או סוכר... אם ממש קשה לך ללא לחם אז מותר עד 2 פרוסות ביום גם פירות מותר עד 2 ביום מטוגנים מותר לאכול אך במידה! אם קשה לך ללא סוכר מותר 4 קוביות שוקולד ביום או לחילופין כדור אחד של גלידה
לי הדיאטה הזאת מאוד עזרה!
ב"ה
אני ממש אנסה, בא לי לרדת כבר במשקל................................ תגידי אם את לא אוכלת לחם אז מה את אוכלת שישביע במקום??
זאת בדיוק ההצלחה של הדיאטה... את אוכלת אוכל! ושבעה ממנו באמת ולא מנפחת את עצמך בפחמימות ריקות ובגלוטן...