היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי עוגה שאני מוסיפה לה בדר"כ תפוחים ניראה לי אפשר להוסיף כל דבר היא טעימה וקלה רוצה ?
כן
עוגת תפוחים, שעשיתי גם עם אפשרסקים ויצא מעולה! חומרים: 1 מרגרינה רכה 2 כוסות קמח 1 כוס סוכר ל עשות פירורים ולהוציא כמות לאח"כ מוסיפה: 1 כוס קמח 2 ביצים 1 אבקת אפיה מעט וניל או רום פחות מ1/4 כוס מים עושה בצק ושוטחת בתבנית
מכינה בצד: תפוחי עץ קלופים וחתוכים לריבועים 1/4 כוס סוכר 1 קינמון נותנת לשבת 5 דקות ושופכת על הבצק (בלי המים) מפזרת מעל את הפירורים מפזרת מעל 2 כפות סוכר
בתיאבון, לשמור בקירור!
עוגת בננות:
חומרים: 2 כוסות קמח 1/2 1 כוסות סוכר אבקת אפיה 1 כפית סודה לשתיה פחות מחצי כפית מלח 3 כפות מרגרינה או 1/4 כוס שמן 4 או 5 בננות רכות מעוכות 4 ביצים 1 כפית וניל ניתן להוסיף אגוזים קצוצים לאפות כחצי שעה בחום של 180 מעלות
בתאבון!
שמה הכול בקערה ומערבבת חומרים רטובים לחוד וחומרים יבשים לחוד
מצרכים רטובים : 2 ביצים 3/4 כוס שמן 1/4 כוס מים
יבשים : 11/2 כוס סוכר (אפשר גם כוס) 3/4 תפוחים חתוכים לקוביות קטנות 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה 2 כפיות קינמון 1 אבקת סוכר -------------------------------- לערבבכול החומרים יבשים ביחד
- לערבב חומרים יבשים + רטובים - תבנית שמתאימה זו החד פעמי העגולה או אינגליש קיי לשמן לפניי - לאפות בתנור שחומם מראש בערך 25-30 דקות
בנות בנות אתן זורקות כאן מתכונים בלי הסברים מפורטים
כן, קמח סוכר ומרגרינה לא יוצרים בצק אלא פרורים
בדיוק כמו שכתבת ! מערבבת חומרים יבשים בניפרד אח"כ בקערה ניפרדת חומרים רטובים ואח"כ את שניהם ביחד !
ענתי איזה פירות יש לך?
אפשר לעשות כמו עוגת תותים ואננס עם הג'לי מלמעלה, רק עם כל הפירות שיש לך...
(בעיקרון זה שכבות: טארט, קרם, מפזרת פירות ואז ג'לי...)
זה טעים! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."