שבוע 35 פלוס מצג עכוז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

    לפני לידה ראשונה בע"ה. העוברית במצג ראש בסופ"ש אכנס בע"ה לשבוע 36. העוברית מאוד פעילה וזזה המון בעבר הייתה כבר עם הראש למטה אולם בכמה שבועות האחרונים היא במצג עכוז. עד מתי כדאי לחכות ולתת לה להתהפך לבד? האם לנסות היפוך חיצוני ומתי? אהיה אצל הרופא שלי רק כמעט בשבוע 37 שכן הוא בחו"ל. האם יש סיכוי שתתהפך בעצמה? מה לעשות? יש שיטות טבעיות לנסות לגרום להם להתהפך?

    תודה רבה רבה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

    כדאי לנסות היפוך, כאשר את ההיפוך מנסים בדרך סביב שבוע 38, שזהו הזמן שעד אליו את צריכה לקוות שהעובר יתהפך לבד. הסיכוי שזה יקרה לבד איננו גבוה, אך אפשרי.

    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה