ענת (דניס) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
7 תגובות
עמוד 1
  • איזו ממי את!!!!
    ביררתי איתם עכשיו... זה לא באמת 5534 כי ברגע שאת מוסיפה תינוק הם לא מסכימים לקחת חדר רגיל כי הוא קטן הם מחייבים אותך לקחת חדר דלקס ואז זה 5980 ש"ח
  • פליצות

• ותלמדי להתעקש!!!
    תגידי להם שאת לא מעוניינת בכלל בלול של תינוק ושהתינוק גם כך ישן איתכם.
    את רוצה שאני אדבר איתם?

• תודה ממי!!!

עדיין לא סגרתי כי אני מחכה אולי יצוץ משהו לעובדי רפא"ל בד"כ הם מקבלים חודש לפני ז"א בתחילת יולי הם יעודכנו ברפא"ל על מבצעים לאוגוסט...

זה מחיר טוב מה שקיבלתי ועדיין נראה לי מטורף להוציא ב5 ימים 6000ש"ח לא כולל דלק ויציאות
  • את לא תבזבזי כלום בים המלח משתי סיבות פשוטות:
    1. אין לאן לצאת בים המלח
    2. את מתארחת על בסיס הכל כלול..אפילו ארטיקים יש שם, ושתייה חופשית..
    פשוט תגדירי לעצמך שאת לא מבזבזת..

בשנה שעבר נסענו למרידיאן בים המלח, לסופ"ש ארוך.. רביעי עד ראשון (כולל) בהרכב שלנו ועלה לנו 5000 ש"ח..
    הלוואי והשנה אני אמצא גם במחיר הזה, אנחנו נוסעים בחודש הבא לרודוס, ואנחנו רוצים גם אילת אם המחירים לא יהיו יקרים (באוגוסט).

• ענת
  • ענת,
    זה נשמע רעיון נחמד..

אם כי, לי יש בעיה עם מלונות פשוטים.
    אם אין לי אפשרות, אני פשוט לא יוצאת..

אני מקווה שאילת באוגוסט אצלנו יצא לפועל כי אנחנו נוסעים ליוון בחודש הבא.
    הלוואי ותהיה אפשרות גם לאילת.
    הסתכלתי עכשיו במחירים, הכי זול שמצאתי זה חמישי-ראשון במלון מג'יק פלאס חצי פנסיון, 5000 ש"ח! זה הון!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה