סקר תקשורת זוגית................................. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משעמם פה ???
    הכונה לתקשורת אלקטרונית
18 תגובות
עמוד 1
  • (סורי, אני מנסה לעשות אלבומים ויצאתי שלא ע"מ לשוב
  • יש יש ויש כמה הרבה, אנחנו מדברים הרבה בטלפון במהלך היום כי בעלי יוצא בשעה 7 בבוקר ולא חוזר לפני 21.00, 22:00 הוא נהג מונית והוא כל היום על הכביש ואני בדאגות זה עבודה מאוד מאוד מסוכנת.

• אני בדיוק חושבת על הנושא הזה!!!
    במשך היום כששנינו בעבודה אנחנו מדברים פעם אחת על הבוקר (הוא מתחיל לעבוד בחמש אז כשמדברים ב8-9 זה כבר אמצע היום לו :) )השיחה היא למטרות עדכון איך עבר הלילה והבוקר איך הם התארגנו איך נפרדו מאחלים יום טוב וכו
    בצהריים בדרך כלל עוד שיחה...לרוב זה עדכונים או שיתוף בדברים שקרו לנו במהלך היום... יש גם תמיד כמה מסרונים הנלווים

בעלי קצת לחוץ...אם אני לא עונה לו לטלפון והוא מנסה פעמיים שלוש הוא מתקשר לחברה שלי שהיא שכנה והיא באה הביתה לבדוק שאני בסדר...זה קצת מכעיס אותי והערתי לו על זה..זה די מפדח...אבל בעיקר מאז שגילו לי סכרת נעורים הוא דואג
    לפעמים כדי להימנע מזה אני מנסה לרוץ לטלפון (לא תמיד מספיקה ) ואתמול רצתי לטלפון ונפלתי במדרגות כל כך חזק שכל הטוסיק שלי שחור...כמובן שהאשמתי אותו :)

אז אמרתי לו שיוריד קצת לחץ מהשיחות
  • פעם כל רגע, בערך 10 שיחות ביום בממוצע.
    היום פעם ביום בערך, לפעמים גם זה לא, הוא עסוק ורוב היום לא יכול לענות.
    sms בעיקר לבקשות, ענייני היום, שאלות.
  • מדברים פעמיים-שלוש ביום.

לא שולחים SMS בכלל, רק אם משהו דחוף ואי אפשר לדבר.
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • הרבה, יותר מידי
  • אין חוקיות, לפעמים מדברים פעם ביום לפעמים גם עשר פעמים

בדרך כלל אין הודעות, לפעמים יש הודעות קוצ'י מוצ'י, בעיקר כשהוא יוצא לטיולים רב יומיים...

• מאז דור האייפון וה"וואצאפ"
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• להתקשר פעם פעמיים
    הודעות אין לו אפשרות לקבל בזמן העבודה, אבל אחרי העבודה הוא מתחבר לטלפון עם הווטס אפ ואז ההודעות עפות

• יש ימים שאנחנו מדברים המון ויש ימים שאולי פעמיים.
    בד"כ זה ענייני בית, ילדים, תזכורות על דברים.

ומידי פעם SMS לתשומת לב עם אייקונים מצחיקים
  • ממוצע של 3-4 שיחות ליום

• כמה פעמים ביום יוצא לכם להתקשר לבן זוג במהלך היום?
    2-3. אם הוא בקניות אז יותר
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • הכל תלוי בכמות העבודה שלי
    אם יש הרבה אז זה פעם פעמיים אם אין עבודה אז אני משגעת אותו
    אבל בעקרון אם אין משהו מיוחד אז זה פעם פעמיים (חוץ ממאור שכשאני לוקחת אותו מהגן משתלט לי על הטלפון ומתקשר כל שניה אליו עד שהוא מגיע הביתה )
    אני בעיקר מתקשרת אליו
  • איך אני אוהבת שכאלה שלא קשורים לכלום פרט לרצון לפרסם עצמם בחינם מקפיצים הודעות מלפני מיליון שנות....

• ואני לתומי חשבתי שאת עושה שוב אלבומים

• 20 פעם ביום נראה לי
    .
  • התגובה נמחקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה