בנות הייתי רוצה לשמוע את דעתכם.....האם אני צודקת?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאשתו של בן דוד של בעלי היה לה יום הולדת לפני שבוע אני כמובן שלחתי לה הודעה מזל טוב שבועיים לפני היה לי יום הולדת ולא קיבלתי ממנה שום הודעה לא מזל טוב ולכלום..
    אנחנו היינו בים המלח ביחד אני עם בעלי והילדה והיא עם בעלה.. אנחנו לא בידיוק חברות לא מדברות בטלפון יום יום רק במפגשים אנחנו נפגשות מדי פעם אנחנו הולכים אליהם והם אלינו.. בעלי ובעלה נפגשים דיי הרבה (הם בני דודים)
    לפני כמה ימים בעלי אומר לי -- צריך לקנות לה מתנה ליום הולדת אז אמרתי לו אין לי שום בעיה לקנות לה מתנה ליום הולדת.. אבל למה אני צריכה לקנות לה.. אני אפילו הודעה ממנה לא קיבלתי, אפילו מזל טוב היא לא אמרה לי.
    שחזרנו מים המלח אם אתן זוכרת אני סיפרתי לכם שאני לא בידיוק הרגשתי טוב והייתי חלשה עם כאבי ראש וכ"ו והיא גם לא הרגישה טוב היו לה הקאות כנראה וירוס..
    בעלי סיפר לבעלה שאני לא מרגישה טוב והוא סיפר לבעלי שגם אשתו לא מרגישה טוב.
    בעלי אתמול אומר לי תתקשרי אליה ותשאלי מה שלומה.. אז אמרתי לו,, למה היא התקשרה אליי לשאול מה שלומי? מה עם הילדה? אילךהילדה מרגישה איך אני מרגישה אפילו הודעה היא לה טרחה לשלוח .. אז הוא אומר לי בסדר אז תתקשרי את.. לא שזה מפריעה לי אבל אם היא לא מתעניינת מה שלומי למה אני צריכה להתעניין בשולמה?
    בקיצור אתמול בצהריים אני התקשרתי אליה לשאול מה איתה,, איך היא מרגישה והיא לא ענתה.. ותבינו שהיא אפילו טלפון לא החזירה לי..ולא כלום,, נראה לי גם שזה בכלל לא מעניין אותה.
    אז למה אני אמורה בכלל לדאוג לה ואותה זה בכלל לא מעניין

4 תגובות
עמוד 1
  • נראה כאילו בעלך מנסה לדחוף אותך ליצור קשרי ידידות איתה.
    אני תמיד בעד קישרי ידידות.
    אבל לא הולך אז לא מנסים בכוח.
    תהיה נחמה ותשאלי לשלומה מחר. אני בטוחה שהיא תשמח וגם לך יהיה טוב.
  • גם אני חושבת שאם לא הולך בכוח אין מה להתאמץ...
    גם בעלך צריך להבין שמעולה שהוא בקשר טוב עם בן דוד שלו אבל זה לא אומר שאת והאישה תהפכו בין רגע לחברות נפש...
    צריך שניים לטנגו ונראה שהיא לא מעוניינת לשתף פעולה...
    לגבי יום ההולדת - תתנהגי כרגיל, תשאלי לשלומה ותמשיכי בעיסוקייך
  • כל פעם אנחנו נפגשות, אנחנו יושבות מדברות צוחקות הכל טוב ויפה אבל לא מעבר לזה אבל בעלי מאוד מעוניין שאני והיא נהפוך לסוג של חברות והסברתי לו אני ממש לא מתכוונת להחתנף אליה או משהו כזה אם אין לה צד בעניין אז מה אני אמורה בידיוק לעשות.. אני מבינה אותו הוא רוצה לשמור על קשר משפחתי אבל זה כבר לא תלוי בי. אני מתקשרת אליה שולחת לה הודעות והיא לא טורחת לענות לי אז מה אני כבר אשמה. וניראלי אתמול בערב בעלי בעצמו הבין אחרי שהתקשרתי אליה והיא אל ענתה ולא חזרה בכלל..
    ולפי דעתי היא מרימה את אף שלה יותר מדיי למעלה..

• מאמי אל תדחפי יותר מידי כי אולי היא באמת לא מעוניינת...
    את עשית את שלך עכשיו זה צריך לבוא מהצד שלה אין עניין להכנס לקשרי ידידות עם אדם שלא רוצה בזה...
    במסיבה תשאלי לשלומה וזהו... אל תזכירי שום יום הולדת וכלום....
    אין צורך לריב עם הבעל בגלל זה השלום בית שלך הרבה יותר חשוב ממנה ואם בעלך כבר התחיל להבין את זה מה טוב...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה