שיתוף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה.. ביום חמישי הקרוב אמרוה להיות לנו פגישה עם הרופאים של הפגיה בבי"ח שילדתי בו...
    נכון ששום תשובה שיתנו לי לא תחזיר לי את הילד, אבל אני לחוצה פחד..
    רק לחשוב על הדרך לבית החולים, על מחלקת יולדות, על הפרוזדור, על לראות שוב את מחלקת תינוקות ופגים.. הכל יחד עושה לי כ"כ הרבה רגשות..........
    לא יודעת איזו תשובה אני "מעדיפה" לשמוע... שהיה לו מום כלשהו או שאולי מדובר ברשלנות רפואית או אולי קצת מכל דבר.........
    לא מבינה איך דווקא לנו זה קרה...
24 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אני רק רוצה לשלוח לך מלא מלא

• יכולה רק לשלוח המון חיבוקים...

• כ״כ עצוב
    ואני ממש לא יודעת מה לומר או לייעץ...
  • לא שלחתם את הגופה לנתיחה?

• יקירתי לא יודעת מה לייעץ לך לגבי שאלות אבל מאחלת לך שהכל יהיה מאחורייך כמה שיותר מהר שתוכלו להתמודד בצורה הטובה ביותר עם האובדן ובעזרת ה תיקלטי בקרוב מאוד להריון ארוך ותקין ובסופו תינוק בריא.

• שלחנו את הגופה לנתיחה בבי"ח עצמו... נפשית לא הייתי מסוגלת לשלוח לאבו-כביר... ואני יודעת שהסתכנו בחוסר אובייקטיביות בתוצאות....

• מאמי אני יכולה רק לאחל לך הריון מהרה
    שתחזרו בידיים מלאות
    ושהכל יהיה בסדר בקרוב!!!!!!!!!!!!!!!!

• אוי מאמיל'ה, כמה קשה לקרוא
    אני בטוחה שאף אחד לא יכול להבין את הרגשות שלך כרגע
    אין לי מילים...
    רק לחבק חזק חזק ולאחל לכם שבע"ה בקרוב תזכו ל-9 חודשים מהממים וידיים מלאות בכל טוב

• מאמי שלי, את יודעת שאני הכי מבינה אותך בעולם ויודעת כמה מפחיד לקבל תשובות (או לא לקבל תשובות)... אני מבטיחה לך שלא משנה איזו תשובה תקבלי את תלמדי ממנה, תתגברי ועוד תביאי ילד בריא לעולם...

לגבי שאלות, חשוב לשאול כמובן את סיבת הפטירה, איך ניתן למנוע אותה ואיך זה משפיע על הריונות עתידיים... זה בגדול מה שעובר לי בראש...

מקווה שהסיפור הזה יהיה מאחוריכם.
  • הי ממי נראה לי שכדאי לכם להתיעץ עם ען"ד לפני
    בכל מקרה שולחת לך מלא
  • תודה בנות...

• באמת קשה כל מה שאת מתארת ואני מאחלת לך מכל הלב שבקרוב תכנסי להריון והכל יעבור בשלום

• היי יולי

אני זוכרת את ההודעה שלך באתר יולדת בפורום מנסים
    שבו הודעת לנו שאת בהריון
    כל כך שמחנו ...
    הייתי בכינוי אחר

מבעס שכך קרה , וקל לדבר ולנחם
    אני בטוחה שאת עוברת תקופה
    ושום הסבר של רופאים לא יחזיר לך את האוצר

אני מחזקת את ידייך ובטוחה שאוטוטו תבשרי על הריון
    תקין ותשחזרי הביתה בידיים מלאות
    בבריאות איתנה לך ולעוברך .

תחשבי חיובי ובעזרת ה' יהיה טוב

תהיי חזקה

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • אני מאחלת לך את כל-הטוב שבעולם,שתזכי בע"ה לשפע, לשבת ליד השולחן עם כמה ילדים שתירצי ועם מלא מלא נכדים ונינים

• מאחלת לך שתזכי להריון חדש במהרה

• מאמי המקרה שלך קרה גם לחברה טובה שלי וגם לגיסתי.

• מתוקה

• ב"ה

אוי מתוקה,אני קוראת ופשוט בוכה איתך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה