היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה אתן משתמשות? משהו קבוע או מבצעים? האם אתן קונות אל סבון מיוחד?
אני נדלקתי על האל סבון החדש לילדים של פינוק בצבע ירוק עם בג'ירפה. מחפשת בד"כ מבצעים .
על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
16 תגובות
עמוד 1
מה שבמבצע אבל מיוחד לילדים. לבנות אוהבת (יותר נכון הן אוהבות) את הורוד עם נצנצים
אנחנו משתמשים בג'ונסון הסגול, הריח מדהים והוא לא שורף בעיניים. מידי כמה חודשים יש מבצע על זה בסופר פארם ואז אני מחדשת מלאי.
סופטקר של נקה 7 או דאב לתינוקות אני מאד רגישה לריחות ושני אלה לא עושים לי תופעות לוואי קיבלתי סבון של לייף והריח היה סביר, אבל הוא שרף לילד בקרקפת (זה היה מפחיד) אז עכשיו הוא משמש קצף אמבט לגדולה.
כשהם היו תינוקות זה היה שמפו ד"ר פישר בקבוק שקוף עם הנוזל הצהוב ותחליב לגוף ד"ר פישר הורוד, וקרם גוף ד"ר פישר הסגול
עכשיו זה השתנה ל: שמפו- סרקל בצבע ירוק מרכך- סרקל בצבע ורוד תחליב רחצה נשאר קבוע ד"ר פישר הורוד והקרם גוף גם נשאר קבוע ד"ר פישר הסגול
מה שבמבצע...כמובן של ילדים דן הכי אוהב סבון של כייף עם בובספוג , או סבון של לייף בשפרשפת עם הפתעה בפנים ויש לזה ריחות מדהימים : בננה/פטל/מסטיק
ברור שמה שבמבצע
לתאיר בד"כ מה שיש במבצע - אני מאד אוהבת את סופטקאר
לקטנה רק סרקל המשולב שמפו + מרכך, לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו..... והשאר רק מבצעים
אל סבון של לייף הכחול. מעולה!!!!
אני לרוב משתמשת בסבון טבעי לילדים בלי כל מיני תוספות,והוא מצוין..
יש משו בריח של סבונים לקטנים שממכר...
איזה אתן משתמשות? קמיל בלו כחול אורגינל שמפו עברנו לפינוק כחול לשיער רגיל....
משהו קבוע או מבצעים? אין משו קבוע לשיער אבל סבון גוף...קמיל בלו כחול אורגינל .... טוב נו לפעמים משנה לורוד ההוא של קמיל...
האם אתן קונות אל סבון מיוחד? אם קוראים לזה מיוחד אז כן.
אבל !!!!!! כשהיו קטנים אותם מוצרים....
השתמשתן ישר בסבון? אני משתמשת בשמן בלינאום, אומרים שסבון מייבש. למה נועד התחליב לגוף (לי יש ד"ר פישר אבל לא משתמשת בו)? זה רק לריח או שזה עושה משהו לעור?
עד שעידו נולד השתמשתי לשקד בג'ונסון הסגול של התינוקות. עכשיו עידו עם הסבון הזה ולשקד אני קונה אל סבון לילדים... נסינו עד עכשיו של לייף והיום קניתי לו של פינוק.
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
צר לי לאכז אתכן אבל פרוש המילה אל סבון - לא סבון ובמילים אחרות כימיכלים בימי קדם היו מיצרים סבון משמן זית עם חומר בסיסי והיה יוצא סבון יש גם היום יצרנים פרטיים שעושים סבונים בצורה הטבעית ניתן לחפש בגוגל אבל כל היצרנים התעשיתים(למעט בודדים בעולם) מיצרים סבונים מחומרים שהקשר בינהם לבין סבון הוא מקרי נכון שיש תוספות כגון שמן קלנדולה(שמאד מומלץ לקטנקטנים) או צמחי מרפא או דבש וכד אבל הבסיס הוא חומרים כימיים לרבות SLS לצרכי הקצפה, SODIUM ,צבעים סינטטים וחומרי בישום וריח מלאכותיים ואת כל זה מורחים על גוף התינוק מספר פעמים ביום!!!! שורה תחתונה אני לא רוצה לעשות פרסומת אז לא אתן שמות אבל אני קונה באינטרנט (ב 2 מקומות שאני אוהבת שזה יצרני בוטיק) סבון תינוקות טבעי וזה מחזיק מעמד חודשיים בהצלחה