בנות שמשכירות דירה, שאלת חשמל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכון שחשמל משלמים כל חודשיים, בנפרד?
    ככה עשינו בשלושת הדירות שעברנו.
    אז למה בעל הבית מתעקש שנשלם לו כל חודש בנוסף לשכר הדירה עוד 250 ש"ח חשמל?!

מה גם, שאנחנו לא עושים בחודשיים 500 ש"ח - נו ווא'י!!!
    אין לנו אפילו מכונת כביסה

15 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו כל חודשיים שמקבלים חשבון חשמל אז יושבים עם הבעל הבית ובודקים מונים ולפי המונים והחשבון משלמים לו

• בטח שאת צודקת, רוצה לחייב חשמל- שיציג מונה!

• האם החשמל הוא לא על שמכם?

בעל הבית בעיקרון לוקח צ'ק בטחון כשמחדשים חוזה
    ואז במידה וקיימת בעיה הוא פודה אותו.

פשוט תדאגו שחשבון החשמל יגיע על שמכם.
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• השאלה אם זאת יחידת דיור, במידה וכן אז בד"כ ליחידות דיור אין שעון נפרד ולכן בעלי הדירה גובים חלק יחסי של חשמל (וגם של הארנונה) ביחד עם דמי השכירות..
    אם זאת דירה עצמאית אין שום סיבה שהוא יחליט מראש על גובה התשלום.. מעבירים על שמכם את החשמל בטל' 103 (אם צריכה הסבר תגידי)....
    תזהרי שהוא לא עובד עליכם בסוף תשלמי לו גם 250 ש"ח בחודש יותר וגם חשמל לחוד לחברת חשמל...
  • יש כאלה אנשים שכותבים "דירה להשכרה X ₪ כולל ארנונה מים חשמל."
    ואז הוא משלם את החשבונות, גם אם יצא יותר גם אם יצא פחות, כי זה חוסך להם
    כל מיני לא יודעת מה.....

אצלינו זה על שמי החשמל, ואנחנו משלמים לבד
    נראה לי זה הכי טוב ונוח
  • האמת שזו דירה שלו, זאת אומרת שלדעתי יש קו אחד של חשמל.
    אבל בכל אופן לדירה שלנו יש מונה נפרד
    אני יודעת שצריך להסתכל על המספר במונה ולחשב בעזרת נוסחה כמה חשמל סה"כ.

תכלס שכר הדירה הוא כולל מים וארנונה
    את החשמל אני אמורה לתת כל חודשיים, אבל משום מה ביקש שנכתוב את הצ'קים כולל 250 ש"ח חשמל (זה לחודש)
    בקיצור נשמע לי הזוי, המון ומיותר.

• נשמע לי קצת גבוה...
    במיוחד שאין מכונת כביסה...

אז איך את מכבסת???

• לא מכבסת

• לדעתי הוא מנצל אותכם
    ומה קורה איתי??????
  • לא שכחתי בובה, בדרך

• מה פתאום 250 ש״ח לחודש? תקראו מונה אחת לחודשיים, חשבו לפי המחיר שמופיע באתר של חברת חשמל ושלמו לפי זה... זה מה שאנחנו עושים וזה עובד מצויין ויוצא לנו הרבה פחות מ500 ש״ח לחודשיים. כולל מכונת כביסה.
  • קחי בחשבון שתעריפי החשמל עלו בטירוף ואפשר בקלות להגיע לסכום הזה בחודש (מספיק שעתיים מזגן ביום והמכשירים הקבועים..)
    השאלה היא האם חתמת על חוזה שאומר שללא קשר לצריכה את אמורה לשלם את הסכום הזה? מה קורה אם הצריכה גבוהה בפועל גבוהה מ-250 ש"ח - אתם משלמים יותר?

• אצלנו בבית יש שעון חשמל
    שבעל הדירה מקבלת חשבון חשמל היא באה לבדוק לנו את השעון ועפ"י השעון מחייבת אותנו

הוא מצא פראיירים כל חודש 250 ש"ח זה המון

• מאמי אני עם מזגן מכונת כביסה וכל המוצרים החשמליים בבית אשמח לשלם למישהו 250 ש"ח בחודש על חשמל ושהחשמל יהייה עליו כי אני מגיעה ליותר מ-500 ש"ח כי המזגן דולק כמעט כל היום....
    כל עוד אין לך גבול בצריכה ויש מזגן בבית אז יש מצב שזה אפילו חוסך לך....
    תבדקי כמה את צורכת אם את צורכת פחות אז תורידו את הסכום אבל עכשיו הקיץ חם וצוכירם מלא מזגן!.......

כל בוקר אני אומרת תודה לאל על המתנה הנפלאה שהוא נתן לי
  • את האמת שכשיש מזגן ומכונת כביסה יוצא בסביבות 1000 שח לחודשיים...
    500 שח יכול להיות בחורף...

לורנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה