איקקלומין ובדיקת ביוץ ביתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום סיימתי לקחת איקקלומין . נטלתי את הכדור במשך חמישה ימים כדור אחד ביום ( עקב שחלות פולציסטיות ובעיות ביוץ ובנוסף לוקחת פרוגינובה שני כדורים לעשרה ימים ) . היום בערב התחלתי לבדוק ביוץ ע״י ערכה ביתית הופיעו שני קווים . קו בקרה חזק וקו שני חלש .
    למיטב הבנתי ביוץ אמור להתקיים רק חמישה עד שבעה ימים לאחר סיום הכדורים - הלא כך ?
    האם ייתכן והכדורים שאני נוטלת יגרמו לתוצאה חיובית למרות שעדיין לא קיים ביוץ ?
    אני מפחדת לפספס את מועד הביוץ
3 תגובות
עמוד 1
  • היי קורין

הגיוני שהבדיקה תראה ביוץ חיובי עקב נטילת הכדורים
    לי הרופא אמר לא לעשות שום בדיקה אלא להתחיל בקיום יחסי מין סדירים כיומיים לאחר נטילת הכדורים זאת אומרת מהיום ה 11 להתחיל יחסי מין יום כן יום לא אני מציעה לך לא להיתייחס כרגע לערכות ביוץ זה סתם מבלבל אני יודעת שהאפקט של האיקקלומין מתחיל 3-5 ימים לאחר שתיית הכדורים ולכן שחזרתי לאולטרא סאונד ביום ה 13 ראו כבר את התוצאות של האיקקלומין
    בקיצור דעתי האישית היא שתתחילו לעבוד טוב טוב
  • לא לסמוך על ערכות ביוץ, הן לא הכי אמינות.. תעשי מעקב זקיקים ובדיקות דם בסמוך להם..

בהצלחה !!

• אל תסמכי על הבדיקות, מעקב זקיקים ובדיקת דם זה המדד הכי מדוייק.
    ליתר ביטחון תקיימו יחסים יום כן יום לא

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה