-
כבד מאוד ... בייחוד בימים אלה שאני כ"כ חסרת סבלנות ואני כועסת עליהם על שטויות
-
שכחתי לענות על השלילה כי אני אמא מושלמת
-
ואו.. שאלה קשה
-
זה באמת סקר כבד מדי.....
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
מה גורם?
שהם באים אליי למיטה בלילה ישר לצד שלי....
שהם נירדמים שם מראש על הכרית שלי,
החיוך כשאני מגיעה לאסוף מהצהרון...
המילים ...שאני הכי יפה בעולם
שאני יפה כמו נסיכה כמו מלכה כמו מלאך ...
שאני לבושה יפה ואני הכי בעולם
כשהם אוכלים ומבקשים עוד ועוד וטעים להם...
לא טובה? כשאני נאלצת להרים קול כדי
לקבל תשומת לב ...כשאני כועסת ומישהו מהם בוכה
זה גומר אותי ומרגיש רע...
שאני רואה אותם בין 7 ל 7:45 בבוקר ובערב בין 17:00 ל 20 ....
שזה לא מספיק לדעתי....
שאני עייפה ואין לי כוח וזמן כי צריך לעשות קניות לכבס לנקות לארגן לסדר
להחליף וכו' בבית וזה בא על חשבון זמן איתם...
-
באמת כבד...
-
סקר כבד, במיוחד לשעה הזאת, אך מרתק ומעניין
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
את לא ענית
-
אני מרגישה אמא טובה שכשאני זוכה לשבת בשעת לילה מאוחרת לראשונה ביום
שעבדתי, חיבקתי, האכלתי, שרתי, רקדתי והענקתי את כל כולי
מרגישה אמא רעה שאני יושבת יותר מדי
-
הדברים שגורמים לי להרגיש אמא טובה זה שאני יודעת בלב שלם שממני הילדים שלי מקבלים את כל האהבה שיש, ואין מישהו בעולם שיתן להם את החיים שלו עבורם .
הילדים שלי יודעים שאני שם .
הדברים שגורמים לי להרגיש פחות טובה כאמא , זה שלפעמים אני חסרת סבלנות , או שלפעמים אני עצבנית (וכשאני עצבנית אז לפעמים אני לא ממצליחה להתאפק ליד הילדים) , או שלפעמים שאני נזכרת שמזמן לא שחקתי עם ירין משחקי קופסא ..ואז זה מרגיש לי כאילו שאני לא משקיעה.
למרות שתכלס הילד מקבל המון ממני , ולא בצורת קופסאות ...[
אבל אני משתלדת להיות הכי בסדר שאני מסוגלת , וכל אמא טועה לפעמים כי כל אמא היא בנאדם . ואין אמא טובה . יש אמא טובה דיה.
-
אני מרגישה אני אמא טובה כי הילדים מטופחים, אני "קוראת" את הצרכים שלהם בזמן ונכון, האינטואיציה שלי עובדת ואני ערה לדברים, אני איתם ובשבילם תמיד והם מראים לי בחזרה בהתנהגות, בחיוכים, בקשר שלנו וכשאנחנו יחד שזה עובד.
אני מרגישה יסורי מצפון (לא כלכך גורם לי להרגיש שאני אמא לא טובה) שאני מחזיקה קצר ולפעמים אני מרימה את הקול, וקשה לי לראות את הפנים הנעלבות של אדיר, למרות שגם הוא יודע שהיה לא בסדר. עוד לא למדתי לסלוח לעצמי בכל מה שקשור להצבת גבולות.