חדשה :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    אני נשואה טרייה(4 חודשים)ובפעם הראשונה נכנסת ומסתכלת בפורומים
    רק מלקרוא את כל התמיכה שאתן מרעיפות אחת על השניה עשה לי חשק להירשם.
    בעלי המקסים נורא רוצה תינוק ואת האמת שגם אני...אפשר לומר שאנחנו מנסים ובינתיים אתמול קיבלתי מחזור:-(
    נטלתי גלולות במשך 7 שנים ועכשיו קצת מלחיץ לחשוב שיקח זמן...

מירי
11 תגובות
עמוד 1
  • הי מירי
    גיסתי נטלה גלולות גם מלא מלא שנים ויחסית נקלטה מהר
    ואני מאחלת לך שהות קצרה וקליטה מהירה
    מחזיקה לך

• תודה רבה :-)
    מקווה לבשורות טובות

מירי
  • היי מירי,

בהצלחה בחודש הבא!!!!
    וברוכה הבאה

מיכלי27
  • מיכל תודה רבה :-)
    מירי
  • קודם כל ברוכה הבאה לשהות קצרצרה ונעימה
    שנית תני קצת זמן לגוף שלך עצם העובדה שאת מקבלת באופן סדיר לאחר הפסקת גלולות זה כבר מעודד
    ב ה צ ל ח ה !!!!!
  • היי

ברוכה הבאה לשהות קצרה!!

תני לעצמך ולגוף שלך קצת זמן תיהיה רגועה בלי לחץ בע״ה מאחלת לך להיקלט כמה שיותר מהר..
    המון המון בהצלחה
  • יובל תודה על הברכות
    רק עכשיו לאט לאט נראה לי שמתחיל להיות סדיר משום שעד עכשיו כל פעם הגיע בימים אחרים בפעם האחרונה אחרי 35 ימים ולפניה אחרי 37
    הפעם זה החודש הראשון שמגיע אחרי 30 ימים...ולכן מקווה שאכן לאט לאט הוא יתחיל להסתדר והגוף יתחיל לחזור לשגרה מסוימת

ומורן תודה רבה :-)

שתדעו שכולכן ממש מקסימות זה ממש מעודד לדעת שיש עוד הרבה כמוני
    ופתאום יש עם מי לדבר בנושא

מירי
  • ברוכה הבאה לשהות קצרה,
    שיהיה לך בהצלחה
  • תודה רבה צופיייי :-)

מירי
  • היי מירי,
    המון המון בהצלחה! לעניין הפסקת הגלולות- אני מכירה שלוש בנות שמיד לאחר שהפסיקו גלולות נכנסו להיריון. הגוף לא באמת צריך "להתנקות"... פשוט יש נשים שלוקח להן קצת זמן עד שהמחזור מסתדר ולפעמים קורה שפשוט לא מחשבים נכון את תקופת הביוץ ולכן לוקח להן קצת זמן להיכנס להיריון.
    תעקבי אחר ימי המחזור שלך והכל יהיה בסדר.

בשורות טובות לכולן החודש!
  • ברוכה הבאה ושיהיה בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה