היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לבעלי הייתה חברה מהשכונה במשך 4-5 שנים מהתיכון ועד אחרי צבא. הם גרו ביחד והם ניפרדו בגלל שבעלי לא היה מוכן להיתחייב בגיל 22.. המשפחה שלה ושל בעלי בקשר מאוד טוב. היא התחתנה ויש לה 3 ילדים וגרה בחו״ל. הם בקשר מידי פעם בפייסבוק. היא באה לבקר לפני שנתיים ובעלי הלך אליהם עם הילדים. עכשיו היא שוב באה לארץ לחודשיים כי אמא שלה חולה עם הילדים שלה ובעלי נפגש איתם. שבוע הבא יש לי יום הולדת ואצל חמתי נוהגים בסופשבוע של אותו תאריך לחגוג. אז בעלי מתקשר לשאול אותי אם זה בסדר שהיא תבוא עם הילדים. מצד אחד זה לא הבית שלי וזכותה להזמין מי שהיא רוצה ומצד שני אני ונאישה הזאת לא ממש מכירות... אני גם לא יודעת מה לחשוב בכלל על הקשר הזה...אני בטוחה שבעלי לא יבגוד או משהו קרוב לזה. סתם מוזר שהאישה ששכבה עם בעלי 4-5 שנים נמצאת איתנו...
12 תגובות
עמוד 1
למה שלא תכירי אותה? הרי בעלך לא רצה להתחייב אליה ואלייך כן, איתך הוא הקים משפחה.... אותי זה דווקא היה מרתק לדעת מי הגברת... מי יודע? אולי אפילו תמצאו חן האחת בעיני השנייה ותהפכו להיות חברות?
אולי אני אבקש להכיר את בעלה ונהיה חברים מאוד טובים
הידידה הכי הכי טובה של בעלי היום הייתה עם בעלי הרבה לפני שהכרנו
היום אנחנו יוצאים הרבה ביחד ועם הילדים. זה ממש לא מפריע לי...
אבל אני יודעת שזה מאוד אינדיווידואלי. אם מרגיש לך לא נכון - את לא חייבת... ומאידך, קחי את זה בקלילות... כי אני בטוחה שיש לך ביטחון בבעלך, בלי בכלל קשר לאישה הזו "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
תעשו השוואות על הביצועים במיטה.... חחחחח
אני לא הייתי מתלהבת....
לי זה נשמע מעוות
לא הייתי מרגישה עם זה בנוח
אם היה להם קט רומנטי...אני לא היתי מרגישה בנוח למרות שבתכלס כבר עברו מיליון שנה ואם הם שמרו על קשר ידידותי טוב אז זה לא כזה נורא
אצלי יש משהו מהסגנון...היתה לי בילדות "חברה" שהוא בן..גרנו באותו ביניין , למדנו יחד מכיתה א עד הסוף...בחיים לא היה לנו קטע רומנטי..לזה הוא היו לו חברות משלו ואני משלי אבל החברות ממש קרובה היתה בינינו וקיימת עד עכשיו למרות ש20 שנה אנחנו לא גרים באותן מדינות אז בעלי בהתחלה היה דיי בהלם..והיתי בטוחה שהוא לא יבין...אבל דווקא הפתיע אותי לטובה ועכשיו שבעלי נוסע המון לרוסיה הוא בכלל התחבר עם ה"חבר" שלי..ההוא פוגש אותו בשדה תעופה...ואני..אני סוג של מקנאה כל הזמן בצחוק אומרת לבעלי.:אלוו שלא תשכח שהוא "חברה" שלי ..לא שלך.. אגב , אישתו המדימה ישר קבלה אותי ולא היתה מופתעת כמו שבעלי היה..היה נראה לה מהתחלה שזה בסדר ..כנראה אנחנו הנשים "מריחים" מרחוק האם יש קשר אינטימי או קשר רק ידידותי
אין ספק שזה קצת מוזר, אבל- עד שלא תנסי, לא תדעי! תני לזה צ'אנס אחד ואם תרגישי מאוד לא בנוח, אז אל תעשו זאת יותר (אל תפגשי איתה). יכול להיות שאת דווקא תהיי בסדר עם זה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
קצת מוזר... אבל לא הייתי פוסלת על הסף...
[
כל עוד לא הכרת אותה ולא פגשת אותה - לא הייתי פוסלת, אולי דווקא תצא מזה חברות יפה. אם את אומרת שאת סומכת על בעלך, לכי על זה...והעיקר שתהני ביום ההולדת
אם הייתי פוסלת כל אחת שבעלי שכב איתה לפניי והוא היה פוסל כל אחד ששכבתי איתו לפניו, לא היו נשארים לנו קשרים חברתיים