מה יהיה מה?!?! אני כבר מסתוכלת לגמרי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שאתן יודעות... עברתי שבוע שעבר תאונת דרכים שבה מישהו נכנס בי בחוזקה מאחור.

קיבלתי חופשת מחלה 10 ימים.

המנהל שלי שולח לי היום בבוקר הודעה שהוא חייב שאני אגיע מחר שיש המון עבודה.

אמרתי לו והסברתי לו שוב שאני בחופשת מחלה ושיש לי אישור מהרופא עצמו!! אבל שאני אעשה מאמצים להגיע והוא אמר לי תשתדלי להגיע זה מאוד חשוב!!

עכשיו בתכלס אני לא מתכוונת להגיע מחר. אני בערב אדבר איתו שוב ואודיע לו שאני לא מגיעה מחר!!!

כאילו מה הוא לא מבין שיש לי כאבי גב? שיש לי בצקות? שקשה לי?

כשאני בעבודה הוא רק עושה פרצופים שאני לא נמצאת הוא חייב אותי דחוף!!!

אני ממש ממש ממש לא מתכוונת להגיע מחר!! ומצד שני אני מפחדת גם מהתגובה שלו!
    [/url
19 תגובות
עמוד 1
  • רוצה שאני אהיה אמא שלך??

• מאמי קודם כל תרגישי טוב זה הכי חשוב!!!!
    אל תדאגי ממנו כי חוץ מרוח וצלצולים הוא לא יכול לעשות דבר!!!
  • מבחינתי הוא יכול לקפוץ... מחלה זאת מחלה.
    תסבירי לו שכואב לך...

מה הוא יכול לעשות? לפטר אותך?
  • חחח נופר!!
    [/url
  • לפי החוק אם יש לך אישור מחלה אסור לך להופיע לעבודה.
    ואם הוא כזה שמוק שהוא לא מבין אזי שיקפוץ!
  • אז בערב אני מודיעה לו שאני לא מגיעה מחר וזהו!!!
    [/url
  • בנות, אני חושבת שכן חשוב לצאת "בסדר" ולהראות באור חיובי במקום העבודה
  • דניס מאמי בואי אני אסביר לך בקצרה למה אני כזאת.

עוד לפני הרבה לפני שנכנסתי להריון... סבלתי מפריצת דיסק. זה כאבי תופת שמשאירים אותך חצי נכה. את לא יכולה לעמוד את לא יכולה לשבת את לא יכולה לשכב והכאבים האלה הם כאבי תופת שאני לא מאחלת לאף אחד... עם הקרנה לרגל...

אני בטוחה שאת יכולה לתאר לעצמך על מה אני מדברת וכל פעם היו נותנים לי חופש מחלה לשבועיים כי זה ממש כאבי תופת את לא מתפקדת בכלל בחיי היום יום. שלא נדבר בעבודה.

והייתי לוקחת כדורים חזקים מאוד ולא ישנה בכלל בלילות...

הוא היה מתעקש ומתעקש ולוחץ בכוח שאני אחזור לעבודה באמצע המחלה שיש לי. ושהייתי חוזרת הכאבים היו מחמירים עד כדי כך שהמחלה היה הופכת לחודש ימים ישיבה בבית. ככה שהייתי אוכלת אותה בסוף כי משכורת לא הייתה לי!!! וכל פעם זה היה ככה שוב לוחץ שוב מתחנן וכועס!! ושתביני יש לי מחלה ביד!! אישור מהרופא עצמו!!

כשעברתי ניתוח בגב הוא לא התרגש מזה והתעקש שאני אחזור מיד יום אחר כך לעבודה. מיותר להגיד שבאמת חזרתי ובעלי היה כועס ולא מבין למה אני חוזרת ולא נחה כמו שצריך כדי שאני אוכל לחזור לעבודה בריאה בלי להוציא שוב מחלה ומחלה בהמשך.

בגלל זה היום אני יותר קשה ולא מוכנה לוותר. יש לי מחלה מהרופא!! עד אחרי זה אלוהים גדול!!!

הוא צריך להבין שאדם שלא מרגיש טוב לא מסוגל לתפקד בעבודה רק כי הוא מתחנן שאני אחזור!!
    [/url
  • ממי, אני מבינה אותך !
    אבל הוא לא!! והוא הבוס שלך
  • למה חודשיים אחרי הלידה?

• דניס את בכלל מבינה שזה חופשת מחלה על בסיס התאונה שהייתה לי? לא המפעל שאני עובדת בו משלם לי!! אלא ביטוח לאומי על ימי העבודה שהפסדתי בגלל התאונה הזאת.
    אני לא הולכת מחר ואני אעמוד על שלי הפעם!!! ואחרי הלידה בע"ה אלוהים גדול....

נמאס לי כבר.

לורה... אין לי מושג...
    [/url
  • את מוגנת במהלך חופשת הלידה ועד חודשיים מיום החזרה שלך לעבודה.

ז"א ברגע שחזרת את מוגנת רק חודשיים...
  • את בטוחה? זה לא חצי שנה מרגע הלידה (3 חודשי מל"ד + 3 חודשים אח"כ)

• לאורה - אני בטוחה ולצערי זה ככה....
  • חצוף

• מחלה זו מחלה!
    אל תלכי! יש לך אישור!
    לא קשור להריון ולא כלום! יש אישור מהרופאאאא

מה שגם אני יודעת שאם את באה לעבוד ביום מחלה אין עלייך ביטוח באותו היום. ככה הבנתי - לא בדקתי.

• אני ממש מבינה אותך ואת האי נעימות אבל...שיקפוץ לך!!! את במחלה לא???

מה הוא יעשה? יפטר אותך?

• תחתימי אותו על מסמך שכתוב שהוא מודע לכך שהוא מעסיק אותך בימים הספציפיים האלו
    למרות המלצת הרופא
    ושהוא לוקח אחריות אם יש החמרה
    תראי שהיא יתקפל בשנייה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה