חזרתי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן... אחרי שלא הייתי כאן כמעט חודש בגלל התיסכולים שלי החלטתי היום להיכנס ולראות מה קורה איתכן.. אני שמחה שיש כאלה שנקלטו ושיהיה לכן בהצלחה ותשעה חודשים נעימים עד מאוד... ואלא שלא הצליחו אני מצטרפת אליכן גם לנו לא הצליח אחרי ההזרעה שעשינו קיבלתי אחרי שבועיים וכן רציתי למות התעייפית. אין לי אפילו מילים קשה לי כל כך . הלכתי לרופא להמשך טיפול אז עכשיו הוא שינה לי הטיפול במקום איקוקלומין אני עושה זריקות כל ערב.. אתן יודעות אף פעם לא חשבתי שאני יגיע למצב שאני צריכה לעשות זריקות ואני עכשיו לא מאמינה כי אני במצב הזה ואני פשוט רוצה למות. ולהבין למה מגיע עונש כזה איך אפשר לחיות ככה וכל יומים לעשות US ובדיקות דם כבר בא לי להקיא . אני כבר לא יכולה יותר אני מרימה ידיים ובגלל זה החלטתי שזה יהיה הניסיון האחרון שלנו אם הפעם זה לא יצליח שוב. אני מפסיקה אם הטיפולים ופשוט כרגע מוותרת על העניין אני כבר עייפה כל כך אני לא מצליחה לישון אני לא מצליחה לקום בבוקר הכל אצלי הפוך .
    אני מצטערת שסיבכתי אותכן אבל כבר לא ידעתי איך אני יכולה להוציא את כל התסכול הזה שלי אני לא יכולה לדבר אם בעלי כי את האמת נראה לי שהוא כבר מזמן הרים ידיים מרוב שאני התנפחתי והשמנתי { לא שני אוכלת משהו אין לי תאבון} הוא אפילו לא עושה איתי סקס. בקיצר אני פשוט רוצה למות כבר כי אני לא מבינה על מה מגיע לי עונש כזה פשוט לא מבינה

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
6 תגובות
עמוד 1
  • אלונה יקירתי..
    א-ס-ו-ר פשוט אסור להרים ידיים..
    נכון שיש תקופות.. הדיכאון שלך יכול להיות נובע מהתרופות ההורמנליות שאת לוקחת..
    אז אולי באמת תיקחי לך חודשיים-שלושה של הפסקה מהנסיונות, תתחזקי תתאוששי ותחזרי בכל הכוח!!

אחד הדברים שהכי חיזק אותי בתקופה הזאת של הנסיונות זה המשפט שרשום לך בחותמת...
    יהיה בסדר נשמה טובה.. הייעוד שלך בחיים זה להיות אמא לתינוק/ת מקסים..
    ועם המון אמונה, סבלנות ונסיונות.. בסוף זה יגיע

תיהי חזקה.. אנחנו פה בשבילך
  • אלונה יקרה,
    אומנם אנחנו לא מכירות אבל אני מאמינה שדברים עוד יסתדרו עבורך
    רוצה לספר לך שיש לי חברה שהייתה נשואה המון זמן והיה לה קשה מאוד ואחרי טיפולים היא החליטה שהיא עייפה מזה וגם קצת חוששת ובאותו החודש שהיא החליטה שהיא מרימה ידיים,מתייאשת וכבר מחכה להגיע לרופא להגיד שהיא מפסיקה
    היא פשוט גילתה שהיא בהריון...
    אני מקווה בשבילך שלפני שזה יקרה תגלי בשורות טובות ומעודדות יותר
    לכל אחת יש תקופות טובות יותר או טובות פחות אבל אכן החתימה שלך צריכה לתת לך קצת כוחות...
    אם תצטרכי משהו אשמח להיות בשבילך

"אם הייאוש בא לקראתך אל תיתן לו יד התחבר לנשמתך ולא תהיה לבד.. לא תהיה יותר לבד"

תדעי שאת לא לבד!
    מירי
  • אלונה יקרה,

קודם כול שתדעי שאנחנו פה בישבילך תמיד אל תצטערי על זה שאת כותבת מה שאת מרגישה
    חשוב שתזכרי שבישבילנו להביא ילד זה לא דבר כל כך פשוט כמו שחשבנו וזו תקופה בכלל לא קלה אני מבינה אותך לחלוטין אבל!!! אל תיכנסי לדאון הזה !! תרימי את עצמך תרימי ראש למעלה תעמדי זקוף על שני רגלים ותגידי לעצמך אני אישה חזקה!! אל תיתני לכול התקופה הזו להשפיע עליך בצורה כזו את צריכה לשמור על הזוגיות שלך עם בעלך זה פשוט לא בריא לזוגיות שלכם כול הדיכאון הזה אני חושבת שכול בנות הפורום המקסימות מבינות את האכזבה שלך ואת הכאב שלך לדעתי לקחת חודש חודשים הפסקה לתת לגוף שלך וולנפש שלך זמן להיתאושש זה בסדר גמור!
    אגב מישהי שעבדתי איתה ניסתה במשך שנה לא הלך לה ניסתה הזרעות גם לא הלך והייתה צריכה להתחיל טיפולי הפריה עשתה לעצמה הפסקה של חודש לפני הטיפולי הפריה והיא נקלטה טבעי בסוף ועוד עם תאומים!!!! אז אל תיתיאשי כולנו ניהיה אימהות בסוף כול אחת בדרך שלה!

מאחלת לך המון המון המון בהצלחה
  • אלונה יקרה אני קוראת את ההודעה שלך ובעצמי דומעת ,
  • בנות תדוה רבה ! אני קוראת את מה שאתן כותבות ועולות לי דמעות בעיניים... אני מודה לכן על העידוד וההבנה כי כבר חשבתי שזו רק אני לא בסדר.
    אני באמת יפסיק אם הניסיונות לאחר הניסיון הזה .
    ואני מקווה שלכונו יהיה מזל ושכולנו נחווה את ההריון ואת הלידה...

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • הי אלונה
    הצטערתי לקרוא את מה שרשמת
    אני מבינה שאת עוברת טיפולים קשים וזה לא קל
    אני חושבת שאתם חייבים לקחת רענון על מנת לא ללחוץ על הקשר בינכם
    ושלא תגיעו למקומות של ההתנתקות אחד מהשנייה
    מאחלת לך שקט נפשי
    ובע"ה שהטיפולים יצליחו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה