היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קילבתי תוכנית לחודש הבא שכוללת זריקות פיוריגון...ויש לי פחד מהמחטים
7 תגובות
עמוד 1
היי אני הזרקתי פיוריגון, זה ממש שטויות.. באמת. המחט דקיקה כל כך.. זה לא כמו מחט שאת רואה אצל האחות. זה כמעט בלתי מורגש. מכיוון שההזרקה היא יום יומית לדעתי יהיה קשה לעשות אצל האחות. בעלי הזריק לי. לגביי העלות זה תלוי איזה מינון יש 3 אמופולות שונות, 300, 600, 900 יש מישהי מחיפה שמוסרת ללא עלות אמפולה של 900, מעוניינת?
הנה קישור לאתר של החברה ותוכלי לראות איך מזריקים ואיך המחט נראית. ממש לא נורא
היי , גם לי יש פוביית מחטים אני מאלה שלוקחים להם בדיקת דם ואני עומדת להתעלף אבל לגבי הפיוריגון המחט כל כך דקה שבכלל כמעט ולא מרגישים ואני מזריקה לעצמי שיהיה המון בהצלחההההההההה
ולגבי העלות לי יש כללית מושלם וזה עולה בסביבות ה70 ש"ח לאמפולה של 300 יחידות (שמכילה בעצם 400 יחידות)
מאמי שאני התחלתי עם הזריקות הייתי הולכת כל יום לאחות במרפאה שתזריק לי עד שיום אחד נמאס לה ממני ואני והיא הזרקנו ביחד וראיתי שזה לא נורא בכלל
את צריכה ללכת עם הפנייה לאחות כדי שהיא תוכל להזריק לך, ואז תראי שזה לא נורא ותתחילי להזריק לעצמך לגבי המחיר זה תלוי בביטוח שיש לך בקופ"ח ..