בנות מה קורה לי?!?!!?!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לדעתי הביוץ שלי היה לפני שלושה ימים משהו כזה או שהוא עדיין לא היה אין לי מושג מתי בידיוק
    רק הבנתי מהרופא שלי שהייתי אצלו ב יום שישי האחרון שהביוץ קרוב היום כבר יום רביעי לא יודעת אם הוא היה כבר או לא מה שכן אנחנו עובדים ממש לפעמים כול יום ולפעמים יום כן יום לא
    הבעיה שהתחילו לי היום כמו כאבי מחזור והתאריך של המחזור הוא 2.7 איך יכול להיות שאני מרגישה את זה מוקדם כול כך?!?!?!
    אוף מה קשור הכאבים האלו עכשיו!!!
19 תגובות
עמוד 1
  • הכאבים האלו יכולים להיות הביוץ :-)

מירי
  • מירי- הלוואי ואת צודקת ..
    בגלל שאני לא יודעת מתי בידיוק הביוץ מעל 13 יום אנחנו עובדים בלי הפסקה
  • חחחחח העבודה קשה היום, קשה

• מורני אולי זה באמת ביוץ ,אל תתרגשי תמשיכו יום כן יום לא (למרות שאני אישית לא כל כך אוהבת את שיטה הזאת) ובהצלחה מותק.

• מרגו- הלוואי וזה הביוץ .. עבדנו ואנחנו עדין עובדים כל כך קשה החודש .. זה חודש ראשון שככה אנחנו עובדים

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • בשורות טובות בנננות
  • בס"ד
    לדעתי הביצית שהופרתה פשוט מתחילה לזוז לכיוון הרחם ובע"ה תבשרי אותנו בבשורות טובות ( אני לקחתי איקקלומין בבן שלי שיהיה בריא ולפי מה שאת אומרת יש לי הרגשה טובה לכל מקרה תמשיכו לעבוד בשורות טובות )

http://pregnancy.baby-gaga.com/]
  • מורני גם אצלי זה היה החודש הראשון שבאמת עבדנו "קשה"
    הכאבים יכולים להיות ביוץ, או שהביוץ כבר עבר וזה השתרשות
    ולפעמים אפילו בגלל קיום יחסי מין (הרבה) יש כאלה כאבים

יאללה מחכה לבשורות טובות ממךךך
  • בנות מקסימות תודה על התגובות והעידוד מעריכה את זה מאוד
  • היי יקירה רבות הפעמים שישנם כאבים כיום יומיים לאחר הביוץ אבל כמובן תמשיכו לעבוד
    בהצלחה :)
  • הביוץ אצלי כנראה מאוד מאוחר, ואת זה גיליתי רק בחודש כשהתמשתי בערכות ביוץ.. וזו כנראה הסיבה שלא נקללטתי עד עכשיו..
    אז עד מועד הביוץ המשוער עשינו כל יום-יומיים (כשפשוט התחשק)
    וברגע שנהיו שני קווים בערכת ביוץ (וזה היה ככה שלושה ימים) אז עשינו כל יום וגם ביומיים שאחרי, ליתר ביטחון

כמו שאמרתי בתגובה הקודמת, זה החודש הראשון שהכל היה מתוזמן ובדקנו ביוץ וממש השתדלנו מצד אחד.. אבל מצד שני לא היו לי כ"כ ציפיות כי קיבלתי רק פעם אחת מאז ההפלה שעברתי (אם את זוכרת, עברתי הפלה טיבעית באפריל)
    והנה ברוך ה' זה תפס

ונשאר רק להתפלל נון סטופ שהכל יהיה תקין
  • הי מורני
    את מכירה את זה שכל כאב אנו מתחילות לנסות לפענח???
    אני זוכרת שבחודש שבו נקלטתי היו מן כאבי מחזור שבועיים לפני שההיתי אמורה לקבל
    והספדתי את החודש ומרוב שכעסתי ולא רציתי להרגיש כאבים נטלתי נאורופן
    והצטיידתי בפדים לא רציתי לבדוק אם קיבלתי ...
    והזמן עבר ולא קיבלתי ...וגם לא יום למחרת....
    ולא עשיתי בדיקה בגלל שאני לא אוהבת לפתח ציפיות

l
  • כנרת - תודה מאמי מקווה שיהיה בסדר הלוואי וזה הביוץ
  • בע״ה!!

תודה יפתי גם לך
  • מרגו אני בדיוק כמוך לא הכי אוהבת את השיטה לעבוד קשה...נראה לי עדיין שציך להנות מחיי המיניות והתשוקה (אולי בגלל שאני עוד בצחילת הנישואים)
    אבל נראה לי בכל אופן שכשחושבים רק על זה ז זהפשוט הופך להיות סקס למטרת ילד בלבד....
    מורן כפי שרשמתי לך והמשיכו כולם אני מאוד מאמינה שאת פשוט מביישת וכואב לך בלל זה,הגיוני לחלוטין...
    ומאמינה שבעזרתם השם תבשרי לנו בהמשך שהכאבים אכן היו כאבי ביוץ שעשו את העבודה שלהם כמו שצריך ובזכות הכאבים גדל גוזל קטן

מירי
  • מירי - תודה על התמיכה והעידוד
  • כן מירי את צודקת אני פשוט לא כל כך אוהבת שזה יום כן יום לא , אבל כל אחת והבחירה שלה .לפעמים גם אני פועלת ככה אבל די מהר מפסיקה עם זה .מסכימה איתך לגמרי המטרה שלנו זה הבייבי הקטן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה