היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש 2 שמות ששנינו אוהבים ..שם אחד מתחיל באות של סבא של בעלי והוא נפטר פחות משנה ולא טוב לתת אחריו שם. הבעיה שאנחנו אוהבים את השם הזה ורוצים לקרוא ככה לבן שלנו אבל כאילו לא בשם הסבא אלא כי פשוט אנחנו אוהבים אבל אני מפחדת שהאחרים יחשבו שזה לכבודו ואני לא רוצה. יש עוד שם שזה מתחיל באות שבה מתחיל גם השם של בעלי וזה קצת מוזר נראה לי ואולי רק לי נדמה.. בקיצור אנחנו מבולבלים..אבל אנחנו רוצים לבחור את אחד מהשמות האלה...אוף ..מה דעתכן?
16 תגובות
עמוד 1
מה השמות ?.. תרשמי ונעזור לך להחליט
יש את השם ליאור - זה השם הראשון שאהבנו אבל מפחדת שיחשבו שזה על שם סבא של בעלי ..אבל אנחנו רוצים כי אהבנו ולא כי זה בשם סבא שלו.
השם השני זה איתן - שהאות הראשון של זה זו האות הראשונה שמתחיל השם של בעלי .
לדעתי אות ראשונה זה לא נקרא לתת שם על בן אדם אחר
אני חושבת שאם זו רק אות אחת ולא כל השם, זה ממש שטויות
תמיד יהיה מישהו קרוב שהשם שתבחרו יתחיל באות של השם שלו
לכו על מה שאתם אוהבים בלי להעמיק יותר מידי, לפי דעתי מה שאהבתם אינטואיטיבית- זה השם הכי טוב!!
הכי אהבנו ליאור ובעלי טוען שמקסימום אם יחשבו שזה בשם של הסבא אז נגיד להם שזה לא ושפשוט אהבנו את השם. כי הרי גם הבן הגדול שלנו היה לנו סיפור שהצד שלו חשבו שקראנו בשם מישהו משלהם והצד שלי חשבו שמצד שלנו..ואנחנו סתם אהבנו את השם.
מה איכפת לכם מה יחשבו?
אם הסב נפטר בגיל מבןגר אין מניעה לקרוא על שמו...
ליאור זה שם מהמם בעיניי.. ככה קוראים לאחיין שלי :) אני ממש בעד.. למרות שגם איתן יפה.. אוף אני לא טובה בהחלטות, אני מצטערת, פשוט שניהם ממש יפים וקליטים בעיניי! אולי ליאור בטיפ טיפונת יותר
את מסתבכת יותר מדיי. שני השמות מהממים. תחליטו אחרי הלידה מה יותר מתאים לילד. וחוץ מזה, לבעלי קוראים אביב השמות של שני הילדים שלי מתחילים ב "א". ללא שום כוונה, סתם כי אהבנו את השמות.\ אות ראשונה לא אומרת שקראתם לכבוד מישהו.
לדעתי איתך
באמת הכי טוב כבר שיוולד ונחליט כי זה באמת קשה כי שני השמות יפים
בס"ד אני לא מבינה מה הבעיה???? למיטב ידיעתי ואני בחורה דתיה אפשר לקרוא בשם גם אם האות הראשונה של השם של בעלך העיקר שזה לא אותו השם או למשל עם לבעל קוראים יעקב אז ליליד אסור לקרוא יעקב או ישראל (יעקב אבינו הקדוש ברוך הוא נתן לו את השם ישראל ומהסיבה הזאת יעקב וישראל זה אותו שם) פרט לזה שתשאלי רב ובנוסף אם חלילה נפטר מישהו במשפחה אז אפשר להוסיף על השם את השם נגיד ליאור- חי (וגם בזה תקבלו הסכמה של רב ) בכל מקרה עדיף להעלות את השאלה לפני רב והוא יגיד לכם איזה שם לתת