נמאס לייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לי כח אני עייפה נפשית ופיזית , עובדת קשה מאוד בעבודה המון לחץ מחלקה שלמה על הראש שלי
    עוד דבר שמאוד מפריע לי ומאוד כואב לי אמא שלי היא לא עוזרת לי עם הילד לא באה לבקר לא ראתה את הילד שבועיים ואנחנו גרות באותה העיר.
    כל הזמן יש לה תירוצים היא לא עובדת כל היום מטיילת בשווקים בחניות ואחהצ כבר אין לה כח במקום שתנוח יום שלם ותבוא להיות קצת עם הבת שלה והנכד אני מותשת כמו שסיפרתי לכן שכפיר נמצא במעקב בהתפתחות הילד היום היה לנו שיחת סיכום של המפגשים עם הקלינאיות שאנחנו צריכים לשבת איתו המון להשקיע הרבה ללמד כל הזמן ללמוד אותו גסטות כל הזמן לעשות את התרגילים שלימדו אותנו אבל אין לי כחח אני חוזרת מהעבודה גמורההה בעלי חוזר כל יום מאוחר נמאס לייייייייייייייי זהו
    סליחה עם חפרתי

7 תגובות
עמוד 1

• ממש לא חפרת, בשביל זה אנחנו פה

• לא קל..

מה אמרו על כפיר? נתנו אבחנה מסוימת? מה עם שנה הבאה?
    זה נכוו, צריך להשקיע הרבה על מנת לראות תוצאות
    אבל אם משקיעים רואים! וכתבת שכפיר כבר התקדם המון

רוצה את העצה שלי? תקחי חונכת. שהיא תעבוד עם הילד
    ותקדם אותו
    זה יתן לך זמן פנוי ויוריד ממך הרבה מההתמודדות הזו
    כמורה לחינוך מיוחד זו העצה הכי טובה שלי

• מסכימה עם גולי (גולי שמת לב שזו כבר הודעה שנייה שאני מסכימה איתך חחחח)

בכל אופן גם אני עובדת עם ילדים שמעוכבים התפתחותית, ואנחנו עובדת אחת על אחד עם הילדים יש תוצאות מדהימות, חונכת יכולה ממש לעזור.

ואם אמא שלך לא עוזרת נפשית לפחות יש אופציה לעזור כלכלית בלקיחת חונכת צמודה?

• תודה בנות איזה יופי שאתם בתחום ומכירות ויודעות על מה אני מדברת.
    עזרה כספית ממש לא כי לאמא שלי אין .
    בכל אופן היום יש לכפיר רופא התפתחותי ויום שני ריפוי בעיסוק ואז כל הצוות יושב ומסכם ואומר מה צריך להיות ולעשות.
    נקווה לטוב בע"ה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה