איך נפגעתי עכשיו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחברה שלי.. מקודם דיברתי איתה באייסי קיו (במצלמת וידאו) היא שלחה לי הודעה לפלאפון וביקשה שאני התחבר לאיי סי קיו..
    בקיצור אנחנו מדברות איזה 20 דקות(בעלה היה במרפסת עם חבר שלו)
    פתאום בעלה נכנס לחדר ואומר לה ... מספיק לדבר לכי לישון השעה כבר 12 מה אין לה חיים

10 תגובות
עמוד 1
  • אני בטוחה שהיא יודעת שבעלה הוא טמבל
    ואני עוד יותר בטוחה שהיא לא מרגישה בנוח עם זה
    אל תאירי לה, אלא אם היא ממש עיוורת.

ועוד משהו - בעלה ממש דביל
  • האמת שגם אני לא הייתי מעירה לה, מה זה אין לה דעה משל עצמה היא ממש שפוטה של בעלה, גם היא מתערבת לו ככה בחברים...? .
  • בעלה אידיוט גמור!
    אני, בדומה אלייך, גם לא מגיבה ברגע האמת ואחר כך שעות חושבת על מה הייתי צריכה להגיד וכו' - קרה לי אתמול מקרה עם מישהי בעבודה, שממש הצטערתי שלא עניתי לה במקום, אבל עכשיו הרגע כבר עבר..
    אני לא הייתי אומרת משהו, אבל אם ייקרה שוב מקרה כזה, הייתי "יורה" באותו הרגע

• אני דווקא כן הייתי מעירה לה

• הייתי אומרת לה ככה : אוקיי , אם אני אבוא אלייך , אז מה ? מתי שבעלך ילמד לדבר אז נחשוב על זה ... את באמת יכולה לשמוע הרבה דברים לא נעימים במיוחד , אם הוא לא סותם את הפה דרך הטלפון . כשתהיהי שם אז ברגע יפה אחד תשמיעי : מה אין לך חיים ? לכי הביתה כבר ...
    פשוט זוועה הבעל הזה ...
  • בובי...

בעלה דביל
    והיא גם לא גאון אם היא נותנת לו להתייחס אליה ואל חברות שלה ככה.

תגידי תודה שהחיים שלך יפים יותר ותני להם לחיות במיץ של הזבל של עצמם

• את צודקת להיפגע. לא חשוב איזה אפס היה אומר לי ככה הייתי קודם כל נעלבת עד עמקי נשמתי ורק אחר כך עוצרת לחשוב - רגע, מי ישמע איזה מציאה החיים שלו!!

• בעלה הדיוט
  • האמת, אני לא יודעת מי יותר מטומטם - בעלה חסר הטאקט והכישורים החברתיים הבסיסיים או היא, שנותנת לו לנהל לה את קשרי החברות כאילו היא ילדה בת שנתיים
  • תודה בנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה