בית מלון באילת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה המלצה לבית מלון שמתאים לילדים.
    מה דעתכן על אגמים, חדר על המים? זה יתאים לשקד? יש שם עוד משהו מעניין חוץ מהחדר הזה?
    אשמח לעוד המלצות, תודה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
17 תגובות
עמוד 1
  • לאונרדו קלאב
  • תודה מאמי
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
  • יש באיילות בכניסה לאילת את המג'יק סאן רייז שהוא הכל כלול, בריכה מקורה
    מגניב לילדים

על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
  • אני הבנתי שהמלך שלמה הוא מלון לילדים...

לא הייתי בו.

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• חדר על המיים מגניב אבל תצטרכי ב 8 עיניים לשמור שלא יקפוץ למיים בטעות כי זה עמוק. חוץ מזה אין הפעלה לילדים במלון הזה..
    לדעתי הוא עוד קטן לזה...מתאים לילדים יותר גדולים.

לאונרדו קלאב מומלץ יקר, אבל טוב,הכל כלול- אוכל פצצה, יש מגלשות מיים, יש גם לקטנים משחקי מיים , יש יופי של הפעלה לילדים

רימונים - פצצה של מלון אחרי השיפוץ אוכל מעולה, מיקום - מעולה, יש חוף הים מסודר (מה שלטעמי יותר חשוב מבריכה )

• אני הייתי אוגוסט שעבר במלון רימונים סנטרל פארק, היה קטלנייייי !!!
    יש להם חדר ג'ימבורי ענקקקקקקקק, בריכה מעלפת לילדים,
    והשוס הכי גדול הוא שיש להם חדר גלידה חופשי פתוח כל היום

• אני יכולה להגיד לך לאן לא להגיע באילתץ .
    למלון הולידיי אין .
    אוכל תעשייתי
  • ליאונרדו פלאזה מלון פצצתי,לילדים עכשיו היינו שם דניאלה מאוד נהנתה יש ג'ימבורי כייפי לילדים משחקי וידאו בריכהמיוחדת רק לילדים והיא גדולה יחסית שקד מאוד יהנה שם

• תודה בנות

• אתמול חזרנו מהמלך שלמה
    היה מ ע ו ל ה !!!!!

מומלץ בחום !!!!

• ממליצה גם על רימונים
    אחלה של מלון
  • אני הייתי באגמים בחדר על המים, זה מאוד מתאים לזוגות
    ואני חושבת שבגלל מבנה החדר יהיה לכם קל עם הילדים כי היציאה לבריכה מהחדר
    חוץ מזה לא חושבת שיש שם משהו מעניין אחר

• שנה שעברה היינו בהמלך שלמה והיה מעולה לילדים!!!

רותי
  • ממליצה בחום על הרודס

• כפי שכבר נכתב פה,
    יש המון מלונות טובים באילת,
    אגמים, הרודס וכו'..
    אבל המלון שהכי בנוי לילדים הוא "המלך שלמה".

מתי אתם מתוכננים לנסוע?

• מצאתי דיל למלך שלמה באוגוסט,
    חמישי עד ראשון להרכב של זוג + ילד + תינוק
    על בסיס חצי פנסיון 4100 ש"ח.

אם תרצי, אוכל לעזור לך

• ממליצה לך על לאונרדו קלאב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה