מורן אביסרור22 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מורן היי ,
    יש לי שאלה אלייך בבקשה
    הבנתי ממך שאת לקחת כדורי איקקלומין ועברת מעקב זקיקים ומחכה לביוץ .
    אני גם כן במצבך אבל לא יודעת אם מאותן הסיבות . אני בת 29 ויש לי שחלות פולציסטיות ובעיות ביוץ - לא מקבלת מחזור באופן סדיר אלא כל 3 חודשים בערך .
    הייתי אצל הרופא נשים שלי ואחרי בדיקות דם וחצי שנה של ניסיונות להיכנס להריון ללא הצלחה ( למרות שיש לי בת בת שנה וחצי איתה נקלטתי די מהר באופן ספונטני ) נתן לי איקקלומין כדור אחד למשך חמישה ימים ופרוגינובה שני כדורים למשך 10 ימים . הוא הסביר לי שאין טעם להמשיך לנסות בלי שום טיפול בגלל השחלות הפוליציסטיות ולאור העובדה שלפי בדיקות הדם לא מתרחש ביוץ ספונטני .
    אתמול הייתי במעקב זקיקים ביום ה 12 למחזור ונראו 3 זקיקים בגודל 11 , 14 ו 13.5 .
    ביקשו ממני לחזור למעקב נוסף ביום ראשון ובנוסף ביום ה 22 למחזור לעשות בדיקת דם לפרוגסטון .
    עד כה לא היו לי יותר מדי תופעות לבד מלבד קצת בחילות וגלי חום ממש נוראיים אבל היום היו לי כאבי תופת סחרחורות וממש חולשה ( כמו לפני עילפון ) .
    אני מפחדת שהטיפול לא יעזור .
    הייתי שמחה אם תוכלי לשתף אותי במהלך הטיפול שלך אם זה לא חצוף מדי לבקש
3 תגובות
עמוד 1
  • קורינוש מקסימה אחת זה ממש לא חוצפה אנחנו פה לעזור במה שאפשר אשמח לשתף אותך

אז ככה אני הגעתי לרופא נשים שלי לאחר ניסיונות של כמעט שנה ללא הצלחה אבל אצלי ברוך השם המחזור סדיר הגעתי אליו חבדיקה וגינלית רגילה רק לראות שהכול תקין בחודש שעבר בבדיקה הוא טען שהכול בסדר ממצאים תקינים אבל כניראה שיש לי שחלות פוליצסטיות ז״א ככה הסביר לי הרופא בואי נגעד שזקיק על מנת לצאת לקראת ביוץ צריך להיות בגודל של 25 אצלי זה היה נעצר ב 17 והביוץ לא היה תקין ולכן הוא נתן לי תוכנית מאוד מסודרת - ביום ה 3 למחזור בדיקת דם ראשונה ביום ה 5 למחזור עד היום ה 9 למחזור 2 כדורים ביום איקקלומין ( אגב לא היה לי בכלל תופעות לוואי מה שכן הכדור לא כדור פשוט הוא כדור חזק ולכן צריך לאכול ולשתות טוב ששותים את הכדורים האלו ) וביום ה 10 למחזור אחרי ששתיתי את האיקקלומין לחזור לבדיקת דם שנייה וביום ה 13 למחזור 4 ימים אחרי ששתיתי את האיקקלומין לחזור לus וגינלי ולראות האם יש תוצאות מהכדורים ובכן ברוך השם תודה לאל הכדורים עזרו ביום ה 13 היו כבר זקיקים בגודל אחד 22 ואחד 23.5 כך שהתגובה הייתה טובה ...ואני קיבלתי נרות גם לתמיכה מהיום ה16 למשך שבועיים..

לדעתי את יכולה להיות קצת רגועה בגלל שניקלטת כבר טיבעי ... זה כבר מעודד
    ולפי מה שהבנתי ממך יש לך בעיית ביוץ וזה משהו נפוץ את צריכה עזרה עם הביוץ ויש עוד המון דרכים לגרום לביוץ במידה והטיפול הנוכחי לא התאים לך ... כמובן שאני מאחלת לך שזה יסתיים בזה ושתיקלטי כמה שיותר מהר
  • מורן ,
    תודה רבה על ששיתפת אותי , זה לא מובן מאליו !
    ותודה על ההסבר המפורט והמהיר .
    מאחלת לך בהצלחה
  • קורין מכול ה-
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה