דלקת בשד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי,
    ביום שני התחילה לי דלקת בשד כמו שכבר כתבתי לכן
    התחלתי לקחת אנטיביוטיקה ב 1 בלילה
    שלשום בלילה ירד החום אבל הכאב בחזה נותר וממש כואב לי
    כבר עברו 3 ימים מאז שאני נוטלת אנטיביוטיקה מתי הכאב אמור לעבור ?
    אני מרגישה שיש בפנים התקשות - מן כלי דם נפוחים כאלה
    האנטיביוטיקה לא אמורה להוריד את זה

אוףףף
    מתי זה קורה כבר ??
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
7 תגובות
עמוד 1
  • יו מסכנה שלי כמה את עוברת....
    אל תדאגי מאמי אני בטוחה שבימים הקרובים יהיה שיפור..
    ותגידי מעבר לאנטיביוטיקה לא נתנו לך כלום גם להקלה?
    כי האנטיביוטיקה מטפלת בבעיה אמנם אבל יש פה את העניין של הכאב שרצוי גם להקל על זה...
    רפואה שלמה ומהירה מאמי

• אגב עד כמה שידוע לי כשההתקשות נהיית יותר כואבת ומציקה זה אומר שהאנטיביוטיקה דווקא עובדת.. ושתוך יום יומיים אמורה להיות הקלה. אבל זה רק מה שאני יודעת

• היי מתוקה...

• הלוואי טלי ....בחיי כבר אין לי כוח
    קודם הלידה המתישה הזאת עד שכבר התאוששתי נלחמתי איתו עם ההנקה עם פיטמות סיליקון עד שהורדתי התחיל לי גודש בשד שיש לי איתה את הבעיה והיה לי כואב רצח להניק עד שזה עבר הגיעה הדלקת בשד ....מכה אחר מכה !!
    אני מנסה להישאר אופטימית אבל אין לי כבר כוחות האמת וזה מתסכל נורא ואני לא רוצה לוותר על ההנקה
  • אודליה תודה מותק אלא שאצלי זה לא גודש, השד עצמו הוא רך....ההתקשות היא פנימית ...זה חסימה של צינוריות חלב ככל הנראה...שהשם האחר שלו איך שאמרה לי אתמול האחות טיפת חלב מיסיטיס
  • ממי, את בטוחה שמותר לך להניק? לחברה שלי הייתה דלקת וישר אמרו לה בשום אופן לא להניק
  • תודה דניס.
    בדקתי את.הנושא ואכן מותר לי להניק ואפילו מומלץ כדי שהדלקת תעבור מהר ככל האפשר
    יתכן שלחברה שלך הייתה דלקת מסוג אחר
    אצלי היא נגרמה בגלל חסימה בצינוריות ככל הנראה
    בכל מקרה אני מנסה הכל...אפילו עירבתי את הבעלול שעושה מסאגים ואחר כך מוצץ את החלב ....מכה העסק הסה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה