היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את זוכרת פעם שפתחת שרשור על זה שחופרים לך למה את לא עושה עוד ילד???? אז רוצה לשמוע מה אומרים לי???? מה אני מיהרתי להיכנס שוב להריון
18 תגובות
עמוד 1
נו באמת נופר. איך העזרת ונכנסת להריון ללא רשות של אנשים זרים. באמת, את לא יודעת שזה מכביד עליהם כלכלים? ממש חוסר התחשבות מצידך! ועוד אמא שמרעיבה את הבת שלה.... חחחחחחחח על כל דבר יש לאנשים מה להעיר שימי פס
מסכןןןןןןןן הבן אדם שהיה אומר לי דבר כזה...
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
חחחחח חשבתי על זה רבות!! נכון שאני חוצפנית
פוןפון - את בכלל הגזמת טוטאלית - שניים ביחד?? אין גבול לאנשים - שכל אחד ייתעסק בחצוצרות שלו, בזרעונים שלו ובביוצים שלו! סבבה????
לאנשים תמיד יהיה מה להגיד - יכנסו לך לחצוצרות ולשחלות
החלום שלי,זה לקבל מנופרי אוכל בכל-יום
זאת בדיוק התהיה שלי
אוי ואבוי....
אחח..למה אני לא-שכנה שלך בדיוק?! למהההההההההההההה.....
בעלי היה רפתן בעברו
מרווה אז קדימה תשכפלי את עצמך!!!!!!!! יש תור... אני חושקת בך עוד מלפני כמה חודשים.... גם אני רוצה מרווה X יח' 1 ליד הבית!
אנשים חסרי טאקט..ידוע ומעצבן כאחד. שילכו ויחפשו את השחלות שלהם. שונאת שנכנסים לנו לרחם. או למיטה.. אני זוכרת את אמא שלי "אולי אתם מנסים לעשות ילדים לא נכון?!" כאילו 'כן אמא..בואי נעבור על הפוזות'
חחחחחחחחחח אלה, היית מציעה לה לבוא לוודא שאכן אתם "עובדים" נכון! הרסת אותי חחחחחח
תראי אלה אולי תקחי את העניין ברצינות... תתני לאמא שלך לשבת בצד איזה יום כשאתם בזמן פעולה.. מקסימום היא תפריע לכם באמצע ותכוון אתכם איך עושים את זה נכון
חחחחחחח כיום זה לא רלוונטי:) בפעם הבאה שאני אנסה להביא ילד לעולם אני לא מגלה לה בחיים! עד חודש חמישי!!!