היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום שלנו התחיל כרגיל, קמנו בבוקר והתחלנו להתארגן. אני מארגנת את אמילי קודם, ושמה אותה לשחק על משטח הפעילות בזמן שאני מתארגנת, היא עוד לא זוחלת אז אני מרשה לעצמי להתרחק. כל כמה דקות היא מתחילה לקטר, אז אני ניגשת, מחליפה צעצועים, מזיזה אותה לפינה אחרת וכו' (אני עדיין לא מצליחה להבין למה היא מקטרת בבית, אבל השלמתי עם זה).
ואז, המוח המטומטם שלי החליט שאפשר להושיב אותה ולתת לה לשחק עם משהו (למרות שהיא ממש לא יושבת יציב, לא יודעת מה חשבתי
26 תגובות
עמוד 1
אמאאאאאאאאאאא איזה מפחיד זה בדיוק מה שקרה לנהוראי ולמרות שהוא יושב בעצמו! זה יכול לקרות לכל אחד מאמי אל תקחי קשה
מה עם לקחת לבדיקה? את לא לוקחת ליתר ביטחון?
תרגישו טוב
אני מוקפת רופאים מכל הסוגים... חבל להביא אותה סתם לבי'ח לחכות שעות במיון ולתפוס עוד מחלות על הדרך
ג'נוש.. קודם כל, העיקר שלא קרה משהו יותר רציני. מי כמוני מכירה את הבקרים הלחוצים של ההתארגנות לעבודה - וכשיש תינוק ברקע - זה פשוט קשה להתארגן ולארגן הכל. כנראה באמת לא היית צריכה להושיב אותה, אבל אל תייסרי את עצמך שנה עכשיו בגלל זה. תעברי הלאה. יש לך אח צמוד שיינטר אותה ויוודא שהכל בסדר - נראה שהיא כבר בסדר. נשיקות מתוקה
אלינורי
אני לא מרשה לך לכעוס על עצמך! זה יכול לקרות לכל אחת! וזה קורה! את חושבת שנתנאל לא נפל ולא קיבל מכות כשהיה בבית איתי... מזל שבעלך מתחום הרפואה ויכול לטפל ולהרגיע. רק שתרגיש טוב, הנסיכה הקטנה
זה יכול לקרות!! גם ששומרים על ילד במאה עיניים זה יכול לקרות גם כשיד יושב בכוחות עצמו אל תאשימי את עצמך הכל יהיה בסדר תמשיכו לעקוב אחריה
זה יכול לקרות לכל אחד
והכל יהיה בסדר מזל שזה נגמר ככה
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
ממוש
מאמי אל תאשימי את עצמך,זה יכול לקרות לכל אמא וזה קרה לי! מזל שבעלך בתחום ואפשר לשלול דברים בלי לקחת למיון. שימי לב לחום, גם לעומר עלה כשהוא נפל מהמיטה אבל אמרו לי שזה סתם צירוף מקרים וזה וירוס
מרווה,תודה יקירתי...
אבל האוטו עוד לא הספיק לנסוע והיא לא מקיאה בנסיעות... והאוכל היה שעה לפני...
אבל הלוואי וזה המצב...
מרווה,תודה יקירתי...
אבל האוטו עוד לא הספיק לנסוע והיא לא מקיאה בנסיעות... והאוכל היה שעה לפני...
אבל הלוואי וזה המצב...
קודם כל אין לך בכלל מה לכעוס על עצמך.. לא עשית את זה בכוונה שהיא תיפול הרי נכון?! אני הייתי כן הולכת לבדוק, כי כמו שתיארת היא הקיאה ובשביל השקט שלי הייתי הולכת לבדוק ולהיות רגועה שהיא לא הקיאה כתוצאה מהנפילה.. שתרגיש טוב הנסיכה
את לא מטומטמת בכלל!! את עייפה.. לגיטימי מאוד אחרי כל כך הרבה חודשים עם שינה לא טובה והמון עבודה במהלך הימים.. גם ליעד היום נפל אחורה על הבלטות בסלון אגב, פשוט נעמד על הברכיים מעד ונפל אחורה על הראש
זה קורה אל תאשימי את עצמך היום בדיוק רשמתי גם שאליה היום בבוקר נפל מהמיטה למזלי הוא לא הקיא והתהג רגיל כששמעתי את הבום נלחצתי הייתי בטוחה הילד שבר משהו הוא בכה ישר ונרגע מקווה שלא קרה כלום
ג'נוש יקירה, אני עדיין מאמינה,שהמצב של תנוחת-ישיבה,אצל אמילי כרגע,הינו מצב שבו הגוף זז ועדיין הוא אינו-יציב ואינו-סטטי,כמו אצל גדולים יותר הכוונה ולכן ההקאה קרתה לאחר-הנפילה. אבל מצד-שני,גם אם היית משכיבה אותה,אז ייתכן והאוכל היה עולה,אין-לדעת. ולהרים על-הידיים,רק מעצם ההרמה זה עלול היה לקרות.
ייתכן והיתה מקיאה,רק בשל התנוחה,שאינה מבוססת עדיין די-צורכה..זוהי דעתי..
זוהי תגובה-רפלקטיבית טיבעית וטובה של הגוף לדעתי למקרה-הנדון ולא מעבר לכך בע"ה.
נשיקות לאמילי
מאמי.. אני לא צריכה להגיד לך שזה יכול לקרות לכל אחד. וכן נפילות כאלה קורות גם לטוביים ביותר... אני בטעות פעם נשכתי את הדס באצבע תוך כדי משחק... בסדר, קורה..
תמשיכי לעקוב. מקווה שהחום ירד ושהיא ואת תשנו כמו שצריך.
אל תאשימי את עצמך, זה יכל לקרות לכל אחת. הרי לא חשבת שיכול לקרות כזה דבר ...אני מאחלת רפואה שלמה לקטנה ושהכל יהיה בסדר
בובה כמו שהבנות אמרו לך כבר זה יכול לקרות לכל אחת ושלא תעיזי לאשים את עצמך.. את אמא מדהימה
מאמי אל תאשימי את עצמך זה יכול להיות לכל אחד. היום מירי ישבה על הריצפה והיא יושבת מאוד יציב ואני ישבתי לידן וריקי באה והוציאה לה את המוצץ והיא נפלה אחורה וקיבלה מכה והייתי לידה.זה יכול לקרות לכל אחד.
שתרגיש טוב אמילי
מתוקה שתרגיש טוב
מאמי זה. יעול לקרות לכל אחד, הכל יהיה בסדר אל תאכלי את עצמל העיקר שעכשיו הכל בסדר מטעויות לומדים איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך