היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום חזרתי עם השלישיה מהגינה בדרך הביתה... הילדים עייפים, רבים... אביתר קיטר רצה כבר לאכול ולא היה לי בקבוק נוסף פתאום אני רואה שני ילדים בני 8-10 בן ובת כנראה אח ואחות אני לא מכירה אותם באופן אישי רודפים אחרי גור כלבים (כשהם טוענים שהוא שלהם) תופסים אותו, קושרים אותו בחבל והילד חובט בו עם מקל (לא מקל עץ אלא מקל אלומניום) וצועק עליו...
14 תגובות
עמוד 1
אולי הייתי שואלת אותם איפה ההורים שלהם, אבל לא הייתי יכולה להתעכב, כי עם כל הרצון הטוב הילדים שלי באים קודם.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
אני מתקשרת למוקד
אני ממש מקווה שהילדים שלך לא ראו את המחזה המחריד
אני הייתי מתערבת. במיוחד שאני עם הילדים. הזדמנות טובה ללמד רת הילדים להגן על החלשים ולפתור סיכסוכים. הייתי מעירה להם בחומרה, אפילו מזהירה אותם שאמצא את ההורים שלהם. ולוקחת להם את הגור המסכן הזה.
בדיוק מה ששולי אמרה! ב-ד-י-ו-ק!
טוב אז הם תפסו אותי באחר צהריים ממש גרוע הייתי עצבנית על הילדים שלי לאללה ממש על סף פיצוץ
וכל זה היה כי אני אוכלת את עצמי שכך נהגתי... אולי הייתי צריכה לגשת אליהם ולדבר איתם בשקט ולהסביר... אבל קפץ לי הפיוז והם גם נראו לי ילדים ערסים כאלה שזה בכלל לא משנה מה אגיד להם לא אכפת להם. סתם השתוללתי בפרהסיה בלי שזה בכלל עזר
בטח צורחת כמוך
נראה לי שהייתי מגיבה כמוך פחות או יותר.... מסכן הכלב, הילדים יוצאים לחופש ויהיו כל הזמן בבית :-(
גם אני בטח הייתי נוהגת כמוך... אולי אפילו לוקחת להם את הכלב או מדווחת למשטרה
מחזה מזעזע!
אני מאוד רגישה לבע"ח... מאוד!
יום אחד ראיתי, לגמרי במקרה, סרטון התעללות בבע"ח, ואולי שבוע כשנזכרתי בו לא הפסקתי לבכות "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
נראה לי שגם אני הייתי משתוללת כמוך.
לראות דבר כזה - זה מזעזע!!!
אני לא יכוהל לסבול גועל נפש כזה!! נבלות ההורים שלהם שלא חנכים אותם כמו שצריך!!!