שאלה לחברות במועדון ה-3 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אתן עושות את זה????
    איך מסתדרים עם 3?
    אני צריכה טיפים ודחוף!!!

השבוע חזרנו לשיגרה - כלומר יאיר עובד כרגיל ואני מוציאה את יותם וניצן מהגן ומבלה איתם את אחה"צ.. טוב, לא הייתי קוראת לזה מבלה - יותר מנסה לשרוד
12 תגובות
עמוד 1
  • ממי קחי אוויר!
  • קודם כל כמו כל דבר זה מצב שדורש הסתגלות. זה לוקח זמן.

יש לך מנשא? זה מאוד יכול לעזור! אם יש עוד מישהו שלא קנה לך מתנה... יש מנשא שקוראים לו פנטוזו והוא מנשא בטן וגב לתינוקות פיצים. את כאילו סוחבת את זוהר כמו שאת סוחבת תיק ויש מראה פיצפונת שאפשר לראות את התינוק... זה נראה לי פיתרון הקסם. יש את זה לחברה שלי. הפלוס הגדול שלו על פני מנשא בד רגיל הוא העובדה שהוא מאחורה וזה בהרבה יותר נוח למשל לקלח ככה או להכין ארוחת ערב או אפילו סתם לחבק את הילדים!

בכל אופן, קחי אויר כי בהתחלה - אצלי לפחות - היה מאוד מסורבל. הרגשתי מאוד מסובכת כי הרגשתי רק חצי בשליטה על כל העניינים... אבל זה משתפר! מבטיחה!

• נשששמה, מה קורה?
    עוד מוזר לי לקרוא את השם "זהר" בין השורות שלך..
  • אני לא במועדון
  • בדיוק רציתי לכתוב מה שלינבר כתבה - לקחת עזרה
    אחרי הצהריים שתבוא מישהי להיות איתך שעתיים-שלוש, שתעזור עם לשחק קצת, מקלחות, ארוחת ערב ויאללה לישון.
    רק ככה תישארי שפוייה!!!!

• ברוכה הבאה למועדון!
  • אוף, לא קל! מי אמר שילד 3 מגדל את עצמו???
  • ולי רק נותר להגיד אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
    אמאלה
  • ולי נותר לומר שאחרי שאני קוראת מה שכתבת , מועדון ה-3 עוד יותר מתרחק ממני.... חחחח

• האמת שאצלי הילדה השלישית באמת מגדלת את עצמה
  • אומנם הבנים שלך צעירים יותר מהבנות שלי אבל...
    אני תפסתי את הגדולה ואמרתי לה שמעכשיו היא אחות גדולה ל-2
    ושהיא חייבת לעזור לי על אחותה כי כרגע אחיה קטן מידיי כדיי לקבל ממנה עזרה
    והוא צריך את אמא קרובה אליו .
    אמרתי לה שזה לא להרבה זמן ושאני יהיה מאוד גאה בה על העזרה

היא לקחה פיקוד על הקטנה (הסנדויץ שוקולד שלי)
    כל אחה"צ שיחקה איתה לימדה אותה אותיות
    שיחקו מחנה ומורה ותלמידה וכ'ד
    כשהיינו צריכים לצאת מהבית הייתה אחראית עליה לתת לה יד לעזור לה עם התיק
    בקיצור אני בעד כן לחזק את הבוגר להיות אחראי ולעזור לקטן ממנו

בקשר לארוחות ערב
    לי אין ולא היה לי מנשא לעולם

אני מסדרת את השעות של הבייבי (בהתאם לרווחים שאני יודעת שהוא עושה) לזמן שאני מכינה ארוחת ערב
    כשהוא ישן בשלב של לקראת ערב אני חותכת סלט ופורסת לחם ומסדרת צלחות

לא אשקר שהיו ימים שהייתי אוכלת איתן כשהוא על הידיים שלי כן היו ימים אבל למדנו לתמרן את השעות שיהיה נוח לכולם

בקיצור עוד מעט הכל ייסתדר וגם את תיסתדרי עם ה-3 מהמועדון שלך

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• נראה לי שבנות יותר קל לגדל.....אני כבר עכשיו רואה איך אור שלי דואגת לאחותה וקוראת לה ילדה שלי שוהיא אמא שלה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה