עזרא דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני התחלתי טיפול בזריקות של גונאל, היום זאת תיהיה הזרקה אחרונה של גונאל . ופשוט ניגמר לי הגונאל. הזרקה אחרונה שהיתה לי הייתי צריכה להזריק 150 והיה לי רק 75. ולהיום אין לי בכלל חומר להזריק. מה עושים? האם יש מישהי שקרה לה מקרה כזה? האם הכל כבר אבוד? בבקשה תעזרו לי דחוף אני מיואשת....
5 תגובות
עמוד 1
  • הייי ממש לא הכל אבוד - אם היום זה היום האחרון והזרקת 75 במקום 150 - לי זה לא נשמע נורא אבל מה הלאה. מתי מעקב זקיקים? לי קרה מלא פעמים שפשוט אמרו לי להמשיך עוד כמה ימים או שראו שיש מספיק ביציות ושלחו אותי להפריה.  
  • היי, אין לך הפשרות לקנות עוד מזרק?
  • היי בנות ,
    ששמתי לב לאחר שכתבתי דברים שההודעה מאתמול ??? מה עשית בסוף ? רציתי לרשום לך שאת יכולה לברר בשירשור של התרומות אם יש גונאל שבנות יכולות להעביר....

תעדכני ..
  • תודה רבה לכם . מה שעשיתי יצרתי קשר עם הרופאה שלי ורצתי לקנות עוד מזרק . הכל בסדר בנתיים מקווה לבשורות טובות ...
  • יופי! אני שמחה
    דווקא היום קרה לי מקרה , שאחרי מעקב זקיקים ביקשתי מהאחות בבי"ח מרשם לפיורגון שיהיה אצלי ולא אשתמש אם לא אצטרך , ידעתי בתוכי שהרופא יעלה את המינון לאחר שיחזרו בדיקות הדם, בשתיים קיבלתי טלפון ממנה שהרופא מעלה את המינון וישר אמרתי למקסימה שאם זה ככה אז יש לי חומר רק לעוד יומיים :\ ואין לי איך להגיע לב"ש, כבר לקחתי כמה שעות OFF מהעבודה היום ואקח ביום חמישי, היא פיקססה לי מרשם וכ"כ התנצלה התקשרתי ישר לבית מרקחת בכללית שאמרה לי שהיא מבינה את המצב ותיתן לי את התרופה למרות שהמרשם "מצולם" -- אז ב"ה גם בסיפור שלי בסוף לא נגמר החומר למרות שהשעות שנלחצתי ולא ידעתי איך אני מגיעה לקחת ממנה את המרשם

בהצלחה מותק וערב נעים!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה