בדיקות ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז עשיתי אתמול וגם היום בדיקת ביוץ ויצא שלילי!

היום אני ביום ה 20 לווסת .. נראה לכן שבדיקת ביוץ יכולה לזהות הריון?
10 תגובות
עמוד 1
  • מאמי לא הבנתי למה עשית בדיקת ביוץ.. בייצת כבר לפני שבוע.. לא?
    אם אני זוכרת נכון, אמרת שבייצת בסביבות היום ה-13, היום את ב-20 ז"א שעברו רק 7 ימים..
    בשביל לבדוק הריון תחכי לפחות עוד 7 ימים כדיי לא לבדוק ולהתאכזב (גם אם יש הריון, וגם אם אין בימים הקרובים התוצאה תהיה שלילית, זה מוקדם מידי)
  • ואי הדס השתגעתי כבר !
  • חחחח כ"כ מבינה אותך..
    אני ידעתי בדיוק מתי היה לי ביוץ, ומשהו כמו 9 ימים אחרי הביוץ ידעתי שאי אפשר עדיין לגלות הריום, ובכל זאת עשיתי בדיקה חחח
    הגיון דפוק של נשים...
    ואז, ביום ה-14 לביוץ (היום בו הייתי אמורה לקבל) על הבוקר קמתי ועשיתי בדיקת דם, אפילו לא חיכיתתי לראות אם המחזור מגיע או לא..

התהליך הזה פשוט דופק לנו את המוחחח
    אנחנו חייבות להיות יותר רגועות.. חייבות!!
    לדעתי תחכי עוד שבוע ואז תעשי בדיקה.. לא לפני!

בהצלחההה יקירתיי!! יהיה טוב..
    כבר אמרתי שהחודש הזה הוא שלך, נכון?!?! חח
  • לא זהו הבטחתי לעצמי שאני נירגעת!! לא עושה בדיקות יותר ...

הדסי אמן ואת צודקת מהפה שלך ...!
  • מורני יקרה באמת אין צורך כבר שתמשיכי לבדוק ,
  • מרגו מהממת אחת תודה

זהו אני באמת לא מתכוונת לבדוק שוב ביוץ .. מעכשיו אני מחכה בסבלנות בע״ה יהיה בסדר
  • אמן והיה רצון
  • בנות יקרות אתם הרי יודעות שכשלחוצים על משהו רק מהלחץ הוא מתעכב...בואו פשוט נחשוב חיובי ונרגע הרי זה יגיעמתישהו לא?
    מורני אם את אכן הריונית (ואני מקווה שאכן החודש הוא החודש שלך) עוד כמה ימים של רגיעה מוחית רק יעזרו.....
    תנשמי עמוק תחשבי על דברים חיובים ובערת השם תגלי גם תשובות חיוביות בהמשך החודש....

מירי
  • מירי- אכן את צודקת .. כמו שאומרים מחשבות חיוביות יוצרות מציאות חיוביות!

שיהיה בהצלחה לכולנו והלוואי והחודש הזה בע״ה הוא החודש של כולנו!!!!
  • אני נלחצת רק מהלחץ שקולטים בין האותיות...די תיקחו רגיעון...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה