סיפורי קופת חולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לספר לכן על המשך המלחמה בקופ"ח... זה משהו שפשוט לא יאמן!

ביום רביעי הייתי אצל רופא נשים. רופא אחר שבחרתי במקום ההוא שעצבן לי את הנעליים. והפעם באתי אליו עם הסבר על מה שקרה קודם - שבאתי אליו בפעם הקודמת והוא פשוט אמר לי לחזור להלל יפה ומה אני צריכה אותו והוא לא יכול לעזור, ואני מרוב השוק פשוט שכחתי לבקש ממנו הפניות לבדיקות שהתבקשתי לעשות (אחר כך בביקורת בבי"ח הרגשתי מה זה מטומטמת!).

אז אני באה אליו ומסבירה כי הייתה בינינו אי-הבנה, שאני זקוקה לרופא מטפל לצורך מתן הפניות לבדיקות. אז מה הוא אומר לי? "אם הלל רוצה שתעשי בדיקות אז שהם יעשו לך!" אני פשוט תופסת את הראש ומנסה להביר לו עוד פעם: שאלה בדיקות שיש לעשות בין הביקורות, למעקב! אז הוא התעניין מה אני רוצה, ובקושי, תוך תחושת השפלה מטורפת, הוצאתי ממנו את ההפניה בדיקות דם, שתן וחופשת מחלה שניתנה לי מהמיון!!! למה אני צריכה להגיע למצבים כאלה??? התעניינתי אצלו מה פשר התנהגותו..

אז הנה מה הוא עונה לי:
    "באה אליי יום אחד מישהי, בשבוע 30, בהריון בסיכון שלא עקבתי אחריה וטוענת שאני הרופא המטפל שלה... זה לא עובד ככה! אני לא מכיר את הסיפור שלך, אני לא יכול לעזור לך, את צריכה להיות במעקב בבית החולים!!! אם את צריכה הפניות אני אתן לך, אבל זה עוקץ, זה לא נכון!!!" וגם הפעם הייתי צריכה לפתוח לו את המסמכים בעמוד הנכון כדי שיראה מה אני צריכה, כי הוא פשוט לא רצה לקרוא!!!!
    אני אומרת לו "נכון, יש צדק בדבריך, אבל מה לעשות שהקופה קישורה אותי אליך ואני זקוקה לרופא בכל זאת!!!"

ושתבינו, הוא לא מוכן לפתוח את המידע שלי במחשב בכלל!!!!!! בקושי יודע איך קוראים לי!!!!! ואם יש לי שאלה, בעיה או משהו - אין לי עם מי לדבר!!!! הוא לא מוכן!!!!

אני כל-כך מיואשת, פשוט לא יודעת איך הגעתי למצב של נפילה בין הכיסאות הזה ומי אמור לעזור לי לפתור את זה!!!!
    אני ממש שוקלת לפנות לטלוויזיה שיעשו כתבה על קופ"ח המטומטמת הזאת...
    למישהי יש קשרים במקרה?...
2 תגובות
עמוד 1
  • וואו.. נשמע נורא נורא מעצבן ומתסכל!!
    באיזה קופ"ח את?

• בייבי אני לא בטוחה שרצוי לפרסם פה שמות של מקומות וכאלה... זה מעורר פה התנגדות שלא יהיה פרסום. ומה זה משנה תכלס....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה