היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי למי שמכירה את התופעה....מה אפשר לעשות כדי להקל? ינאי כבר 3 שבועות עם פריחה במרפקים ובבטן..בהתחלה הרופאה קישרה את זה לחום ואמרה ויראלי...אבל הפריחה החלה כמה ימים לפני שעלה החום ונשארה ...ואף החמירה וזה נראה כמו אקזמה... אתמול הרופא משפחה אמרה שזה נראה כמו אסטמה של העור והפנה לרופא עור... בנתיים ינאי ממש סובל מגרד והבוקר זה התפשט לפנים ולגב איזה חוסר אונים! חוץ מלתת פניסטיל בטיפות לא יודעת איך להקל..כמובן המון מקלחות עם שמן אמול ומורחת אקווה קרם שישאר שומני זה עובר? ואיך עוד אפשר להתמודד?הומאופתיה? מישהי?????
8 תגובות
עמוד 1
מסכן החום בטח לא עוזר... להיות כמה שיותר באויר קר,מזגן,מאורר,זה מקל על הגירוד.
נדמה לי שזיV סיפרה פעם על איזה משחה שמאוד עזרה לבן שלה...כדאי לברר
לבן שלי האמצעי יש אסטמה של העור בדיוק התסמינים שתיארת קיבלנו משחה מעולה מהרופא Atopiclair תוך יומיים היתה הקלה משמעותית!!
חוץ מזה אני עושה לו אמבטיות רק עם בלנאום בתקופות כאלה שמן אמול אני לא אוהבת
כמה שפחות אמבטיות
אין לי מושג, רק רציתי לשלוח מלא מלא
מה שלומך? אני יכולה להמליץ לך סידרה מעולה שנקראת א-דרמה
תודה את האמת שגם אמות וגם בלנאום לא מומלצים כי באחד יש שמן בוטנים ובשני יש בושם הכיוון שאנחנו ננסה הוא הומואפתי...והוא באמת ממש מסכן מתי זה מתפרץ בעיקר? יש גם תקופות של שקט?
גם לנו יש Atopiclair למניעה. בלי מרשם. בתקופה הקשה קיבלנו גם סטרואידים, אבל בנתיים זה אחלה