היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות... השבוע עשיתי סקירת מערכות שנייה והרופא ראה מוקד אקוגני בחדר ימין בלב העובר ואמר לי שאין לי מה לדאוג שזה שכיח ושאם עוד חודש זה יעלם אז הכל בסדר .. יש לציין שכל הבדיקות שלי עד היום תקינות לחלוטין גם חלבון עוברי, שקיפות עורפית בדיקות גנטיות וסקירה ראשונה. ואמר לי לפנות לרופא הנשים שלי אך משום מה הרופא נשים שלי נראה לי קצת אדיש לעניין ושלח אותי רק ליעוץ גנטי. ואמר גם שכל עוד זה הופיע עכשיו גם אם זה יעלם זה עדיין קיים. וההחלטה היא שלי אם לעשות מי שפיר.
מישהי שמעה על תופעה דומה? מה אתן מציעות לעשות? אולי אם הכל היה תקין עד עכשיו אז פשוט לא להתרגש מזה...
10 תגובות
עמוד 1
לנו היה מוקד אקוגני בלב. הרופאים אמרו שזה שכיח מאד. עשיתי מי שפיר כי הייתה גם ציסטה בצוואר וגם היא הייתה קטנה בשבוע. אבל אם היה רק המוקד האקוגני לא נראה לי שהייתי עושה. בלי קשר מי שפיר זה לא כזה נורא, רק מפחיד....
ברוך השם- יש לנו ילדה מהממת!!!
אני חושבת שאין לך מה להילחץ בכלל.
בכל מקרה שיהיה המשך קל. דברי איתי אם צריכה
תודה מיה באמת שעכשיו קצת נרגעתי... אז זה לא כזה משמעותי המוקד הזה? אני יכולה להיות רגועה
אשמח לדעת עוד דעות של עוד בנות
לנו היה בחדר שמאל. זה סתם. אם מההתחלה היה לכם איזה משהו חריג אז זה היה מוסיף אבל לכשעצמו זה סתם שטות. זה יעבור גם בהמשך.... תראו בus
גם לנו היה נקודה בלב בהריון של נויה ואכן עם הזמן זה נעלם
והכל היה בסדר אחרי הלידה?
לגיסתי קרה אותו דבר והיא ילדה והכל בסדר. גם לי עכשיו מצאו וכל הבדיקות תקינות.... הרופאה אמרה שממצא כזה בלי שום דבר נוסף אין לו משמעות בכלל ולכן אין מה לדאוג . זה רק אם חס וחלילה היה עוד משהו לא תקין אז היו שולחים לבדיקות יותר מעמיקות..אז יהיה בסדר..אל תדאגי.
גם לנו היה ואומרים שאם יש רק "ממצא רך" אחד (ככה קוראים לזה) אז אין סיבה לדאגה אני עשיתי מי שפיר בכל זאת והכל יצא תקין והיום יש לנו נסיך מהמם בריא לחלוטין555555555555
אני מצרפת עוד פרטים על מי שפיר, אולי יעזור.. מי שפיר
אני לא מבינה בממצא הזה אבל רופא הנשים שלך לא אדיש, זה הנוהל - ברגע שיש איזשהו ממצא שנוי במחלוקת בUS או בבדיקה כזו או אחרת, הוא לא יכול לשלוח אותך לדיקור מי שפיר על דעת עצמו, לשם כך נדרשת בדיקה של גנטיקאי מומחה שיסתכל על כל התוצאות בנפרד ובשקלול, ימליץ על בדיקות נוספות במידת הצורך ובכללי יסביר במה מדובר.
בכל מקרה שמעתי על הרבה מקרים של איבר אקוגני כזה או אחר שאחרי כמה זמן הסתדר והממצא נעלם כלא היה בבדיקות US הבאות. אבל בכל מקרה עדיף להוועץ בגנטיקאי ולוודא שבאמת הכל בסדר.