לעשות בדיקה או לחכות עוד? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות, עזרתכן בבקשהה :-|
    בעלי מתחרפן ממני כבר..
    לפי חישוב רגיל הייתי אמורה לקבל אתמול..אין סימנים עדיין אבל בחודש האחרון המחזור ממש איחר לי (45 במקום 30) וחישבתי עכשיו לפי 30 ולא לפי 45..

מה נראה לכן? לעשות בבקר בדיקה או לחכות עוד?
21 תגובות
עמוד 1
  • ההיתי מחכה אז ל-45
    בהצלחה מחזיקה אצבעות שלא יגיע
  • הייי

ראשית מחזיקה לך ים
  • ברורררר שמחכה....אל תעשי בדיקה כדי שלא תתבאסי....
    בהצלחה בעוד שבוע....

מירי
  • שבוע בערך......

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • היי תחכי בערך עוד שבוע ואז תעשי בדיקה ,למה סתם להתבאס.מחזיקה לך אצבעות.
  • מסתבר שהרופא משפחה עשה לי בדיקת הריון בלי שידעתי (עשיתי בדיקות כלליות והייתה גם בדיקה של ההורמון בפנים) זה היה ממש מוקדם אז הגיוני שלא יהיה כלום אבל ממש מסקרן אותי. אני אנסה לחכות עד יום שישי אבל כמו שאני מכירה את עצמי אני לא אצליח להתאפק :-\\
  • למה לחכות עד יום שישי?
    את חברה בכללית? אצלהם הבדיקות דם מופיעות באינטרנט באותו יום בשעה 14:00
    בכול אופן שיהיה המון בהצלחה
  • האם היה לך דימום קל של יומיים בשבוע האחרון?
    האם את מרגישה משהו מוזר כמו נפיחות בחזה ?
  • מורני, התוצאה הייתה שלילית אבל עשיתי את הבדיקות ביום שלישי, הרבה לפני האיחור.. לחכות עד שישי כדי לעשות עוד בדיקה כדי שיהיה איחור של שבוע...
    אווה, היה לי לפני שבוע ממש כמה טיפות של דם וזהו ונפיחות יש לי אבל זה קורה גם לפני מחזור.. כאבים של עוד רגע אני מקבלת ובחילות (שזה נראה לי בגלל מגרנה שיש לי ועייפות שלא קשורה להריון.. בחודשים האחרונים אני ככה בגלל חוסר ברזל)..
  • לפי דעתי כמה טיפול של דם זה הוא סימן של השתרשות ( אני מקווה שאני כותבת את זה נכון) . מה עוד יכול להסביר דימום לפני מחזור ? לי זה כן קרה כשנכנסתי להריון ואני בטוח שזה אחד הסימנים המובהקים של קליטה. אלא אם כן קיימם איזו שהיא בעיה גינקולוגית אחרת. וגם נפיחות בחזה !!!!!
    הכל יהיה בסדר , בהצלחה .
  • אני יודעת שדימום זה השתרשותאבל זה היה ממש מספק טיפות, עדיין יש מצב שזה השתרשות או סתם, שריטה או משהו..
  • אז ככה, לא התאפקתי וכבר ביום שלישי עשיתי בדיקה שאיך לא, יצאה שלילית.
    אבל המחזור לא הגיע והיום בבוקר היה קצת דם ורדרד בניגוב. חשבתי שזה מחזור שמתי פד והתחלתי להספיד את החודש אבל כשנכנסתי אח"כ שוב לשרותים לא היה כלום... עד לפני כמה דקות שהייתי שוב (פעם שלישית מהבוקר) ובניגוב הייתה הפרשה צהובה עם ממש מעט דם ורדרד.. אולי הבדיקה טעתה? לעשות בדיקת דם או לחכות עוד? מה אתן אומרות? יש לי הפנייה..
  • הייתי עושה בדיקת דם! נשמע כמו השתרשות

• אני בטוח אעשה.. השאלה אם לעשות ביום ראשון או לחכות עוד כמה ימים?
  • האמת....אולי כדאי לחכות את כל ה45 ימים ואז לבדוק? ככה תדעי בוודאות,
    כי אם נניח המחזור שלך הוא 45 יום - בדיקת הדם תצא שלילית עכשיו, גם אם יש הריון.
    וואי זה כ"כ קשה כל הציפייה הזאת, אוף! אני אמורה לא לקבל עוד 3 ימים
    ואני כבר מתה לבדוק ולדעת אם יש או אין...כ"כ מקווה שיש!!!

• זה ממש קשה לחכות!! יאללהה!!!
    את אמורה לא לקבל עוד שלושה ימים!!

המחזור שלי לא כל הזמן 45 יום, זה היה רק בחודש האחרון בחודש שהתחלתי בו דיאטה גם ויש לי הרגשה שזה השפיע.. אני אנסה להתאפק עד רביעי ואז לעשות כשיעברו בטוח ה45 יום - בתקוו הלא לקבל בערב ולהתאכזב למוות!!!

הלוואי הלווואי שיהיה חודש פורה במיוחד וכולנו נקלט יחדיו!!!!

• קיבלתי בבוקר אוף כאבי תופת!! בהצלחה לכל השאר!
  • אויש מאמי
  • גם אני מקווה בשבילך שזאת ה-
  • לצערי זה מחסור מחסור, במלוא הדרו. והאמת שאולי מזל שעדיין לא נקלטתי , עם כל האנשים החוצפנים ששאלו אותי השנה מתי הלידה ... מזל כי לספר הייתי מספרת . אזעקה מישהי שעובד איתי התווכח איתי שאני בהריון!!! אומר לי שהוא לא יספר , רציתי למות איזה קשה זה אוווף! טוב חפרתי, קיצר נקווה לחודש הבא. בהצלחה לכל הבנות שמנסות בעזה החודש זה החודש שלכןן!!!
  • אמאלההה איזה חוצפה!!!!!!!!!
    מה זה הדבר הזה יו עם אנשים כאלו היו נופלים לי בידיים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה