האם בנוסף למתנה לגננות / לסייעות / למורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שנקנת במשותף עם כל ילדי הגן ע"י הועד אתן נותנת גם מתנה אישית?

אני מתלבטת
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

17 תגובות
עמוד 1
  • במקרה שלי - לא ואני אסביר.
    דניאל נמצאת בגן פרטי, ואין וועד (עד כמה שאני יודעת) לכן אני דואגת כן לקנות מתנות לכל אחת (בסה"כ 5 מתנות). זה צוות שאני מאוד אוהבת ומעריכה, מכירה את הגן כבר 3 שנים ואני יותר מאסירת תודה על הטיפול המסור בבנותיי (גל הייתה שם שנתיים). מה גם שדניאל ממשיכה גם שנה הבאה שם.

במקרה של גל (גן עירייה) - כאן יש וועד וקנו מתנה משותפת אחת לגננת ולסייעת. מבחינתי זה מספיק. לא נפלתי מהצוות אבל גם אין לי משהו רע להגיד (פרווה), שנה הבאה גל עוברת לגן אחר, במתחם אחר... לא מרגישה צורך
  • כן חוץ ממתנות מהוועד של הגן בית הספר אני קונה מתנה אישית למורה ומתנות אישיות לגננת סייעת.

• אני מביאה לצוות גם מתנה אישית
    הגננת והסייעת השנה היו פשוט חלום
  • כן, קניתי לכל הצוות לגננת ולסיעת הקבועות מארז טיפוח מגולף
    לגננת והסייעת סבב מארז של סבון גוף וקרם ידיים

• כן
  • אני לא מבינה את הקטע של המתנות
  • אצלינו בקיבוץ זה קצת אחרת ממה שאני יודעת וזוכרת שנהוג בעיר ..
    לרוב אין וועד אבל כמה הורים מתאגדים (מי שמסיים את הגן משתתף לרוב...זה גן דו שנתי אז מי שהחל לא קונה) אוספים כסף וקונים מאותם הורים9 לכל המטפלות
    בכל זאת אני כן חושבת שאתן משהו סמלי לגננת של גאיה...בתור אשה, חברה אמא, וסבתא אני מטורפת עליה..לא תמצאו גננת כזו!!!!נדירה...מגיע לה משהו אישי שיראה את הכרת התודה הרבה ..היא בטוח תתפדח ותצעק עלי שקניתי

• אני גם רוצה השנה להביא משהו אישי
    יש רעיון חוץ מקרמים .....

[center]
  • אצלי הם שניהם בגן פרטי אין וועד, בסוף שנה ההורים מתאגדים וקונים מתנה משותפת .
    בסוף שנה אני לא קונה משהוא אישי כי המתנות שנותנים לצוות מאוד מושקעות.
    בראש השנה אני בדרך כלל כותבת ברכה יפה ומצרפת שוקולד ודבש (כי ההורים בגן לא קונים משהוא משותף) ובחג פסח בדר"כ מכינה ריבות ביתיות ועוגה (כשרה לפסח) (כמובן עוטפת בצורה יפה ומרשימה) כי גם בחג זה לא קונים במשותף...
    אישית אני מאוד אוהבת את צוות הגן, הם מטפלים בילדיי במסירות כבר מספר שנים ואני אוהבת להביע את ההערכה שלי אליהן וזו הזדמנות לומר תודה.
  • אני תמיד מביאה בפסח, השנה אמרתי נו ניתן בסוף שנה כי היא עוברת
    גן אבל .. החלטתי שדי אין לי כסף לכל המתנות האלה ואני לא אקנה
    מתנה ב-20 ש"ח לכל אחת.
    אז השנה לא ! למרות שאני מאוד רוצה...

• בגן של אופק דין הבאתי בפסח ואני מתלבטת לגבי סוף שנה...

בגן של רום אופיר זה בעייתי יותר כי המטפלות כל הזמן עוברות בין הקבוצות אז חוץ מאחת אני לא בטוחה מי קבועה איתה... ואני לא אביא לאחת וגם לא אביא ל- 6. הם אוספים 50 ש"ח וקונים לכולן יחד... נראה לי שזה מספיק

מ ו מ - אני יכולה להעביר הלאה את המסר??
  • תמר-
    אפשר בכיף,אבל הן יודעות
    את לא מבינה איזה בכי היה במסיבת סיום
    כולם נגבו דמעות מהתרגשות
  • לא קונה

• האמת שמחוסר תקציב אני לא קונה בד"כ,
    שנה שעברה אפיתי עוגות אינגליש קייק ועטפתי יפה בצירוף של 3 עוגיות פרח גדולות ב-2 צבעים (תוצרת בית כמובן) לכל אחת מהמטפלות בגן של אורי (5 מטפלות)
    לדעתי גם השנה אני אכין משהו בסגנון לגננת וסייעת של שחר וגם במעון של אורי.

• כל שנה אני קונה בנוסף למתנה המשותפת גם משהו אישי עם ברכה מושקעת...
    ב"ה אני כ"כ מרוצה מהטיפול בילדות וביחס החם שאין מצב שלא אקנה משהו...
    השנה יש לי תווי קניה ללין אז כנראה שהמתנות יהיו משם...
    בכל אופן הברכה שבה אני משקיעה זאת המתנה העיקרית..יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• מפאת חוסר תקציב לצערי לא. אף על פי שכ"כ מגיע להן!
    גם לצוות של שחר וגם לצוות של טל.

• לנו היתה מסיבת סיום ביום שישי והיה ממש יפה שכחתי לספר ובסוף אספו כסף למרות שסיפרתי שאין ועד אסו 10 שקלים מכל אחד וקנו משהו גם לגננת וגם לסייעת אבל לא למחליפות ובצהרון היה בתחילת השבוע ואני לא מכירה את ההורים וזה כמה גנים הרי והגננת והסייעת מדהימות ואנחנו כבר יודעים ששקד אצלה בצהרון שנה הבאה והיא פשוט עשתה בשקד שינוי מדהים אז קניתי עם עוד אמא לכל אחת סט של סבון נוזלי וקרם גוף ב 35 ש"ח לכל אחת נראה לי דיי והותר

המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה