הזרעות - חייבת לקבל קצת עידוד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי בנות,

החודש יהיה החודש השני שאני עושה הזרעות, חייבת להגיד לכן שאני לא אופטימית בכלל מהשיטה. נראת לי שיטה לא טובה בלשון המעטה ומבזבזת זמן...
    בהתחלה הייתי מאוד אופטימית עד שעברתי הזרעה ראשונה חודש שעבר, וכשהזריקו לי לרחם, חצי מהכמות נזלה החוצה, גם ככה אנחנו מקבלות טיפה אחרי ההשבחה וחצי מהטיפה יוצאת החוצה אז מה נשאר?
15 תגובות
עמוד 1
  • אני גם בתהליך הזרעה.. וממה שהבנתי רוב הזרע הטוב בשניות הראשונות כבר אמור לעשות את העבודה... כך שזה נראה לי בסדר שבורח החוצה...
    לגבי הזרעות באופן כללי אני דווקא אופטימית כי אני מכירה בנות שנקלטו מהזרעות אבל זה גם תלוי במה הבעיה שלכם בדיוק ... בד״כ זו הפונקציה לאם הסיכויים טובים או לא...
    בהצלחה!

• אני נקלטתי בהזרעה הראשונה שלי, לצערי הייתה לי הפלה אבל זה לא קשור להפלה בכלל..
    זה נורמלי שהנוזל יוצא, עברתי מלא הזרעות..
    נראה לך שיוצא הרבה אבל תחשבי כמה קטנטנים הזרעונים כך שגם טיפה זה מספיק ותאמיני לי שנשאר הרבה יותר מטיפה.

אם השיטה לא הייתה עובדת לא היו משתמשים בה.

בהצלחה יקירתי

• תנסי לשכב כמה דקות לאחר ההזרעה, לרופאים אין בעיה אם זה בדר"כ
  • אני עברתי מלא הזרעות ובכולן יצא נוזל החוצה למרות שנשארתי לשכב 10 דק' אחרי..
    גם לי אמרו שזה נורמלי, וגם אני כמוך תמיד הטלתי ספק בכך..

איך הזרע של בעלך?? יש סיכוי שמקפיצים אותך כיתה ל-IVF ??
    ההרגשה שלי הייתה ממש כמו שלך, ואני נלחמתי כדי שישלחו אותי ל-IVF ובסוף זה הצליח..
    למרות זאת אני מכירה המון בנות שנקלטו מהזרעה..
  • אז כמו שהבנות רשמו גם אצלי יצא שאריות של נוזל ,ואחרי שהחזירו שכבתי כ15 דקות וזה לא ממש עזר ..
    גם אני הייתי בדיוק כדעתך שהזרעות הן שלב מבוזבז בעבורי והתעקשתי אחרי שני סבבים לעבור ל ivf אז אולי תנסי כבר בסבב הבא לעשות במקביל את כל הנדרש מבחינת ניירת ובדיקות ולעבור הלאה ...הלוואי ולא תצטרכי אבל מה שלא יהיה מאחלת לך המון הצלחה
  • באתי לעודד
    שושקי בהצלחה מתוקה!! תאמיני לי , הרופא המקסים שמטפל בי חושב כמוך , שהזרעות הן בזבוז זמן ועדיין אני התעקשתי על ההזרעות , לפני הראשונה הוא אמר שחשב בשבילנו על IVF אך התעקשתי להתחיל "כמו כולם" כשיש קצת יותר משתי מיליון זרעונים ועכשיו לפני הפעם השנייה הוא שוב דיבר על IVF ושוב התעקשתי שלמים של הגדולים אני קופצת רק אחרי עוד ניסיון ...... מקווה שזה החודש שלנו מותק כשאני שומעת שמתעוררים משאיבה עם כאבים וסחרחורות ובחילות - התחושה שלי הייתה לדחות את הקץ...
    שוב בהצלחה! וכל הבנות!! גם בהזרעות וגם ב IVF
    מתי התאריך המשוער? תעדכני שהכל עבר בהצלחה
  • התאריך המשוער להזרעות הם יום ג' ו-ד'.
    יש לי רופא מקסים, אמר לי שננסה 3 סבבים של הזרעות ואז יישלח ל-IVF, והקטע המצחיק הוא שאין לנו שום בעיה, לבעלי יש זרע משובח (לפי מה שהרופא אמר...

• אם הזרע טוב ואצלך הכל בסדר ויש היסטוריה של הריון אז את צריכה להיות בשיא האופטימיות שלך וסיכוי מעולה להזרעה מוצלחת! ובנוסף הלחץ הזה לא עוזר לך תשחררי יש לך את כל הסיבות הנכונות לשחרר...
    בע״ה בשורות טובות והריון תקין ועגלגל בקרוב מאוד
  • מותק תיהיה אופטימית אני אישית מכירה מלא בנות שנקלטו בהזרעות - יש לי אפילו חברה עם סיפור דומה לשלך שאתמול בישרה לי שהיא בהריון בשבוע 8 ברוך השם - והיא עברה 6 הזרעות כי פחדה מהשאיבה שבהפריה...

נכון שהסיכויים קטנים יותר בהזרעות מהפריות אבל אם הכל משובך אצלכם (טפו טפו טפו) הסיכויים מאד טובים וחבל ישר לזנק להורמונים יותר גבוהים, הרדמה, שאיבה וכד'...הרי לא סתם הרופאים ממליצים קודם הזרעות (גם כשעושים פרטי) ברור שאם רואים שזה לא עוזר אז לתקתק עניינים ולעבור להפריות!!!
    מחזיקה לך אצבעות שזה החודש שלך בע"ה אההה ואגב אותה חברה שלי גם נקלטה כשעשו לה הזרעה כפולה כמו שאת עושה!!!!
  • תודה לכולן על העידוד, ננסה להיות אופטימיים ולדחוק את המחשבות השליליות לגבי השיטה...
  • שלושת ההריונות שלי הגיעו בהצלחה אחרי הזרעות..
    בהצלחה
  • יואווו שושי שמחה בשבילך שאת עושה הזרעות
    ומקווה שיצליח לך
    גם חברה טובה שלי שאגב אני אבקש ממנה להגיב לך
    בפורום גם עשתה הזרעה ואולי 5 והיא בחודש
    שביעי !
    אז תאמיני והכל אפשרי
    חוצמזה שזה לא משנה אם יש בעיה או אין
    הסיכויים בהפריה בהרבה יותר גבוהים
    וגם אם לא הולך בפעם הראשונה בפעם לאחר מכן
    ילך !!!
    אצלי הבעיה היא בחצוצרות הביציות שלי בסדר גמור ולבעלי יש זרע משובח
    עשינו הפריה ולא היו אחוזי הפריות מבחנה טובות
    כלומר לא יצאו מספיק עוברים במבחנה
    אז זרע טוב וביצית טובה אולי נותנים אינדיקציה להצלחה
    אבל מה שבאמת חשוב זה הקליטה שלך את העוברים
    ובמקרה שלך את הזרע !

והאופטימיות !!! ואני מכירה אותך הרבה זמן
    ואני יודעת שאת אופטימית !
    הכל יהיה בסדר ! אני מאחלת לך שעוד החודש תקלטי !
    ואם לא את עולה כיתה ולא מבזבזת זמן
    ivf זאת לא מילה גסה !
    [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • שושייי מהמממת!
    אני החברה של נועה:-)
    בהזרעה הרביעית נקלטנו...
    לקח לי 3 הזרעות כדי להבין שאני עם הרופא הלא נכון... ראשונה נכשלה, שניה הייתי מאושפזת 5 ימים עם גירוי יתר שחלתי ובשלישית הייתי עם הריון כימי.
    החלטתי לעבור רופא ועברתי הזרעה כפולה ונקלטתי... משנה רופא משנה מזל...

גם אני הייתי כמוך סקפטית לגבי ההזרעות כי באמת חלק גדול מהנוזל יוצא החוצה ולא משנה אם תשכבי גם חצי שעה.. אבל הזרעונים האמידים כבר בשניה הראשונה יודעים את העבודה ויוצאים לדרך לקראת האיחוד...

אני מציעה לך לעשות הזרעה נוספת ובאמת לבחון את הIVF.
    גם אצלנו אין בעיה קריטית (לבעלי יש זרע מעט עייף- להגדרתו של הרופא) ובכל זאת שנה של נסיונות טבעיים ולא נקלטנו עד שהחלטנו לעבור טיפולי הזרעות.

בכל מקרה, אנחנו המשכנו לעבוד טבעי כמה ימים לאחר ההזרעה והתפללנו לנס... ואולי בכלל ניקלטנו טבעי... אין לדעת...

תישארי אופטמית ותהיי קשובה לגוף שלך ולרופא ואני בטוחה שאת בדרך הנכונה .
  • קרן יה מדהימה!!!

איזה שמחה שכתבת לי ובכלל באת לי עם בשורות כאלו!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה