היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כולל טיולון+אמבטיה+סלקל של מקסי קוזי. האמבטיה והטיולון בצבע שחור הסלקל באדום. במצב טוב מאוד שומשו רק חודשים ספורים.. מבקשת עבור כל זה 1500 ש"ח.. מי שמעוניינת שתפנה אליי.
12 תגובות
עמוד 1
ליעדי לא צריך אותה? או שאת מוכרת בגלל העניין הכספי?
בגלל העניין הכספי מאמי לליעדו'ש יש טיולון הוא כבר לא כל כך צריך את העגלה..
אין מישהו שיכול קצת לעזור לכם כספית לקחת ממנו הלוואה ואחרי שתסדרו עם כל הבלאגן תחזירו לו כסף?
הבנק לא יסכים לתת לכם הלוואה ממי? ואח"כ בעה"ז שהכל יעבור תעבדו שניכם קשה על מנת להחזיר....
יכול להיות שיתנו לחמתי הלוואה מאמי אבל אני אהיה חייבת לעזור בחלק מהכסף כי בטוח שלא יאשרו לה את כל ה 15 אלף.. :(
טלי מאמי יש דרך שנוכל לעזור אכשהו?
טלי, את צריכה לעצור שנייה ולחשוב את לא יכולה למכור את כל הבית ואת הכלב. תנסי דרך עמותת ידיד ושכר מצווה לברר על עזרה משפטית במה אנחנו יכולות לעזור? כולנו פה דואגות לך תגידי במה אפשר לעזור
גם אני יעור בשמחה
תודה בנות מקסימות וג'ולי אין לי פה אופציה אחרת במיוחד אחרי המשפט היום אני חייבת לארגן כסף לעורך דין ההוא.. יהיה טוב