חיתולי בייביסיטר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עקב המצב הכלכלי הקשה החלטנו לנסות את חיתולי "בייביסיטר". הם עולים חצי מחיר מפמפרס, 33 שקלים ל52 חיתולים. הם מרגישים ממש נעימים ורכים. מישהי משתמשת??? איך הם???

תודה

20 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה
    אבל אני משתמשת בהאגיס ותמיד קונה במבצע
    כך שחבילה של 62 יחידות
    עולה 50 ולא יותר מזה...\
  • אני מעדיפה טיטולים
    ניסינו את בייביסיטר ולא הרגיש לנו טוב
    לא התאים לנו
    אבל לא אומר שלכם לא יתאים
    הכי טוב להתנסות אם כבר קניתם
    אם לא-טיטולים קונים סטוק במבצע 3 ב 100
    מקסימום קונים 2 ב 80 תמיד יש
    בכל מקרה אני מעדיפה אותם וכרגע משתמשת בהם..
    יש לי גם פמפרס אקטיב בייבי שקניתי 3 ב 100
    אבל זה יגמר בקרוב ואחזור לטיטולים.

דברו איתי בפייסבוק
  • אני גם תמיד קונה פמפרס במבצע, אבל חבילה של 48 בחיים לא עולה 33... פה חבילה של 52 עולה 33...

• אני משתמשת בפמפרס
    אבל במקרה שבוע שעבר קנינו טיטולים של טיטולים 2 ב70 ו2 ב80 של פמפרס
    והאמת שהטיטולים לא נורא בכלל

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • ניסיתי את הטיטולים של בייביסטר היו נראים לי עבים מידי

• משתמשת אך ורק בטיטולים
    מאז ומתמיד
    הכי זול (אני קונה ב 30 שח תמיד)
    ואני לא מצאתי שום דבר רע....

• אני לא אהבתי את בייביסיטר... הוא ממש כמו שקית ניילון!

אם כבר אז טיטולים פרימיום, למרבה ההפתעה הם ממש מעולים, כמו האגיס. והם ממש זולים 30 ש"ח לחבילה....

אני מצטערת ממש שלא השתמשתי מההתחלה יכולתי לחסוך הרבה....

פמפרס ממש לא אוהבת , אין פעם שלא נזל לה פיפי או קקי

• אני לא מבינה על מה כל ההפתעה בטיטולים פרימויום (זאת לא פעם ראשונה שמישהי אומרת שהיא מופתעת או אומרת שהיא "ירדה " לטיטולים)

הם מהבית של האגיס.. זאת פשוט חברת בת....

• כשמעיין היתה ממש קטנה אז רק טיטולים, היום כשזה רק חיתול ללילה עברתי לבייביסיטר ואני מאוד מאוד מרוצה. אחלה חיתול. סופג מעולה...
    אם היה אותו כשהיא היתה תינוקת אני מאמינה שהייתי הולכת עליו...
    לא מצאתי הבדל ביו לבין טיטולים...
  • אני ממש לא חושבת שזה לרדת רמה... טיטולים הם באמת מבית האגיס, וזה כולה חיתול, העיקר שהוא סופג וממש מעולה!!!!!!!!!!

והופתעתי , כי פה בארץ יש סגידה למותגים, ולא הכרתי ממש משהו אחר חוץ מהאגיס ופמפרס לפני שדודה שלי טיטולים ניסתה וממש המליצה לי

• לא נפרדת מהאגיס

• אנחנו עברנו לפני שלושה שבועות מהאגיס לטיטולים - ומאוד מרוצים!!!!

להאגיס אפילו היה ריח של שתן לא נעים

• אני אמא לשניים הגדול עוד מעט בן 4.
    ואני חיפשתי מלאא זמן טיטול שיתאים לנו, עם האגיס היה את הפאשלה של הדליפות וכשזה קרה וביקשתי פיצוי , פיצו אותי בחבילה אחת של האגיס כשבפועל קניתי 4 חבילות. למה לקוחה של שנים צריכה לרדוף אחריהם ולהתחנן שיפצו כאשר הם מפשלים? בשבילי זה לא היה עניין של כסף זה היה עניין עקרוני ומבחינתי אני לא חוזרת אליהם !!! מה גם שתמיד היו נדבקים פירורי ג׳ל בטוסיק ובמפשעות...
    פמפרס עושים ניסויים על בעלי חיים ( חברת פרוקטור אנד גמבל) מצפונית זה מפריע לי....
    התחלתי לקנות בייביסיטר ומבחינתי הוא טיטול מצויין, גם סופג מעולה ( לא היה לנו לילה אחד של דליפות), גם בעובי מעולה( לא עבה מידי ולא דק מידי), ויושב טוב על הגוף, הוא לא נופל לא מפמפרס ולא מהאגיס וגם קונים כחול לבן״ בקיצור אני מאוד ממליצה.
    כל סוגי הטיטולים הצליחו למתג את עצמם והכול שטויות הטייקונים הגדולים משתלטים על השוק למשל לא תראו טיטולי בייביסטר בסופר פארם שאלתן את עצמכן למה?
    בקיצור שווה לנסות הם באמת טובים
  • אנחנו כבר כמה חודשים עם "טיטולים" ומאוד מרוצים

• הייתה תקופה שהיינו משתמשים בטיטולים וכל בוקר אוראל היה קם רטוב כולו

עברנו לאגיס ואנחנו מממש מרוצים - מה שגם עכשיו יש על אגיס מלא מבצעים

לא ניסתי אף פעם את ביבסיטר - אבל חברה מהעבודה משתמשת לבן שלה והיא ממש מרוצה

• אני יודעת שזה משתנה בין ילד לילד.
    המנב של הגוף של התינוק משתנה וכך גם ההתאמה של החיטולים לגוף.
    אני קונה את מה שבמבצע, כרגע יש אצלנו פמפרס והאגיס 2 חבילות ב 90 ש"ח
  • אחלה טיטול..
    כעקרון לא ממש אכפת לי מה המותג. מה שכן, עם הגדול שלי ניסיתי טיטולים ולא אהבתי ורק "ליטופים" - לא העזתי לנסות..
    אנחנו משתמשים בבייביסיטר מאז שהקטנטן שלי גדל מטיטולי newborn. הם קצת יותר קשים מפמפרס, למשל, אבל הספיגה טובה והריח אפילו טוב יותר מפמפרס..
    אצלנו המחיר נע בין 34 עד 39 ש"ח לחבילה.
    [

• אנחנו גם עם טיטולים ומרוצות מאוד

• תודה רבה על התגובות בנות

• אחותי ניסתה בייביסיטר והתאכזבה מאוד.
    בעניין האגיס- בסופר פארם יש תמיד מבצעים- אני מעולם לא שילמתי יותר מ40 שקלים לחבילה ובחודשים האחרוני קניתי במבצעים של 37 שקלים ליחידה. לפני שנה קניתי מעל 20 חבילות לפי 33 שקלים. כך גם בקנייה של טיטולי פמפרס פרימיום קייר- בחבילה הלבנה האיכותית- קניתי אותה רק במבצעים ובכמויות גדולות לפי 40 שקלים- לפני חצי שנה חילקו קופונים וקניתי מעל 20 חבילות של פמפרס.
    שמואל משתמש בפמפרס וצורך כמות גדולה יותר. גליה ושחם משתמשים בפמפרס. יש לי עוד מספיק חבילות בבית עד שייצאו במבצע משתלם בסופר פארם.
    אני ממליצה רק על חברת טיטולים שהשתמשתי בהם ולא אחליף לחברה אחרת כי אני מרוצה מהם!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה