היי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

26 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל יום נישואין שמח!!!!!!!!

דבר שני זה מוקדם לבדוק בעוד 5 ימים..... כדאי שתחכי ליום ה9 או 10 לכל המוקדם, אולי גם הביוץ שלך מאוחר, עד מתי בדקת?

גם אני קיבלתי מחזור לפני 5 ימים..... זה חודש חדש ותקווה חדשה

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • פנין תודה רבה על האיחולים
  • היי הילה קודם כל יום נשואין שמח ומאושר מותק,צר לי שקיבלת -אבל כמו שאומרים חודש הבא שלך מאמי ,אני ממליצה לך להתחיל לבדוק מיום ה11 או 10 למחזור ועד שאת מזהה את ביוץ -עדיף לבדוק בערב כל יום באותו שעה ועוד דבר חשוב נראה לי הרבה בנות לא יודעות ובגלל זה מראה להן שלילי,להפחית בשתייה 2-3 לפני בדיקה בשביל השתן יהיה מרוכז ,אני גם בדקתי מיום ה11 וזיהיתי ביום ה14 לוסת שני פסים כהים ואז עבדנו קשה .
  • 2-3 שעות לפני בדיקה נגיד אני בדקתי ב21:00 בערך משעה 19:00 לא שתיתי הרבה נוזלים.

• מרגו תודה
    בע'ה החודש זה החודש של כולנו
    אני אתחיל באמת לבדוק מהיום ה10 מקווה ששני הפסים יופיעו מהר :)

• מרגו האמת, מאוד קשה לי לא לשתות ולכן לפני חודשיים כשעשיתי ניסוי עם הבדיקות האלה , ממש לא הצלחתי.....

• הילה.... כמה זמן אתם מנסים, עם מחזור שלא סדיר כזה כדאי שתגשי לרופא..... תתיעצי עם מורן מהפורום שלנו

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
  • הילה על לא דבר מאחלת לך המון הצלחה נשמה.ופנינוש אני מבינה שקשה לא לשתות אבל בכל עלון שמצורף לערכות ביוץ כתוב במופרש להפחית בשתייה לפני בדיקה. תראו בנות תמיד יש איזהשהו חודש ללא ביוץ (ככה היה לי במאי) ,אבל אני משתמשת בערכות כבר 4 חודשים בדרך כלל מזהה ביוץ (גם יש הפרשה וכאבים שעוזרים גם לזהות) בהצלחה בנות.

• באיזה ערכה אתן ממליצות ?אני עד עכשיו בדקתי ב " ביוצית 20 " של מעבדות זר
  • היי הילולה

קודם כול יום נישואים שמח!!

תראי דעתי האישית היא- שתלכו למעקב זקיקים חובה! מאוד בעייתי לבדוק ביוץ עם המחזור שלך הוא לא מסודר ביכלל ואת סתם תיתייאשי.., תפני לרופא נשים שלך ותדרשי! מעקב זקיקים ופרופיל הורמונלי הם לא ממש ממהרים לתת את זה אז את יכולה תמיד ״לעבוד״ עליהם שאת מנסה קרוב לשנה...
    ואם בכול זאת את מעדיפה לבדוק בערכות ביוץ אז הערכה של ״ביוצית״ הכי טובה לדעתי!

אני אחרי חצי שנה בערך שניסיתי ממש רציני ראיתי שלא הולך פניתי למעקב זקיקים ופרופיל הורמונלי ותאמיני לי עכשיו התמונה הרבה יותר ברורה אני לא הייתי מבייצת באופן תקין הזקיק לא היה מגיע לגודל המתאים וראו את זה בכול הבדיקות..
    ממליצה בחום על המעקב הזה.

בכול אופן מה שתחליטי שיהיה המון המון בהצלחה
  • הילה לפי דעתי מוקדם מידי להתחיל לבדוק מהיום החמישי..
    תיקחי את המחזור הכי קצר שלך.. (לפי מה שאני רואה זה 33 הכי קצר) תורידי 14 זה יוצא מהיום ה-19 את צריכה להתחיל לבדוק.. אז קחי לך עוד יומיים וותחילי לבדוק מהיום ה-17 בערך.. אני אישית הייתי בדוקת פעמיים ביום

דבר נוסף, אין ספק שמורן צודקת, מעקב זקיקים זה "הערכת ביוץ" המוצלחת ביותר..
    לי לא יצא להתנסות בזה.. אבל ידוע שזה עוזר למצוא את מועד הביוץ, ובמידה ואין, זה עוזר לעלות על הבעיה.

ודבר שלישי ואחרון, יום נישואין שמח!! שתזכו לעוד המון שנים של אהבה ביחד, ובע"ה השם ביום נישואין הבא, כבר תחגגו עם תינוק ביד!!
  • היי מורן והדס-תודה על האיחולים חמודות
    מורן ,דבר ראשון כמו שאת אומרת,הרופא שלי -ונראה לי שאני אחליף אותו כי הייתי אצלו רק פעם אחת והוא ממש לא הסביר לי כלום ובא בגישה של " אל תלחצי זה יבוא בזמנו"הוא צודק אבל אני בכלל הלכתי אליו רק כדי שיעשה לי סדר בראש ויגיד לי איך לזהות ביוץ ואני פלטתי בשיחה שאני מכירה דבר כזה שנקרא מעקב זקיקים והוא בכלל לא היה בכיוון,וטען שבכלל אנחנו לא מנסים לדעתו,אולי הוא צודק-כי ת'אמת יש מצבים והרבה פעמים שבעלי לא בבית ,וגם נגיד וזיהתי ביוץ לא בטוח שהוא יהיה באותו היום מבינה
    בקיצר.אני חושבת שאחפש רופא נורמלי יותר
    הדס פעמיים ביום לבדוק את ממליצה בוקר ולילה?מהיום 17 ככה?אוו זה מלא מקלונים חחחחח ומלא כסף

מורן-אז זיהת ביוץ בסוף?אחרי הטיפול?
  • הילה - גם אני התחלתי לבדוק ביוץ עם ערכות ביוץ אבל תאמת היתייאשתי די מהר ואחרי זה הרופא ישר שלח אותי למעקב זקיקים ופרופיל הורמונלי ותוך כדי שתיתי כדורים להגברת ביוץ במשך 5 ימים ואז ביום ה 13 זיהו ביוץ שעשיתי אולטרא סאונד וגינלי... ואז התחלנו לעבוד טוב טוב
  • חחח אכן מלא מקלונים... כשאני קניתי היה בדיוק מבצע של 20 מקלונים ב-180 ש"ח.. שזה סביר לגמריי
    במקרה שלי זה הוכיח את עצמו... כך שאני ממליצה בחום..
    בדקתי פעמיים ביום.. וביום ה-26-27 הראה לי חיובי..וצדק!
    תנסי החודש עם הערכות ביוץ- אבל תתמידי בלי להתייאש..
    ואם לא יזהה ביוץ אז תעברי לשלה הבא של מעקב זקיקים...

• 20 מקלונים ב 180 שקל ?!? ואי זה ממש יקר אצלנו המחירים הרבה יותר זולים
  • חחחח מורן את רצינית?!?
    זה היה מבצע "מטורף".. יש ערכות של הרבה פחות מקלונים ב- 200 שקל ויותר..
    הרגשתי ממש טוב שמצאתי כ"כ "זול"...
    ובחודשים שלפני לא קניתי בגלל שזה היה ככה יקר ולא הייתי בטוחה שזה עוזר אז חשבתי שחבל על הכסף...
  • את מהמרכז אם אני זוכרת נכון
  • הילה קודם כל אני מצטרפת לברכות של הבנות-יום נישואים שמח!!!
    אז כדי להסביר לגבי הבדיקת ביוץ-זה לא לשתות פחות אלא ממשם להיות בצום שעתיים עד שלוש לפני הבדיקה.
    אני יכולה להגיד לך שאני התחלתי החודש לנסות להשתמש בבדיקת ביוץ וגם לי היא לא עזרה במיוחד...צריך לעשות את זה באותה השעה אני משעה 5 הייתי שותה כוס מים טובה ועד 7 שום דבר ואז עושה בדיקה.
    הרי ברור שמחודש אחד של בדיקות ביוץ אסור להתייאש וצריך לנסות עוד כמה פעמים לפחות כדי להבין את הדבר הזה... :-)
    עדיף להתחיל לעשות אותה מהיום ה-14 למחזור כי אז כביכול אמורים לבייץ כמובן שאם המחזור אינו סדיר אז לא תראי ביוץ ביום ה-14 אלא לאחר מכן...
    אני בדיוק כמוך אם מחזור שאינו סדיר בכלל כרגע בגלל שהפסקתי גלולות לפני 4 חודשים ועדיין הגוף מתאקלם למצב החדש..
    גם אני כמוך קיבלתי החודש :-(
    אל לא להתייאש הרי זה יקרה פשוט גם צריך להירגע קצת ולא לחשוב על זה יותר מדי...מקווה שהחודש יהיה החודש שלך בעזרת השם ושנשמע בשורות טובות

מירי
  • ??? ????, ???? ????? ?? ???? ??????? ??? ?? ????? ????? ??? ?????? ????? (?????? ????? ?1.6 ???? ??????? ????? ?????? ???? ??? ???). ?? ??? ????? ????? ??? ??? ?????? ??? ?????? ????? ????? ??????? ??? ?? ??????? ??????. ????? ?? ?????? ???"? ??????. ?? ?????? ????
  • כן מורני אני מהמרכז.. חצופיםםם הכל פה יותר יקר..

ומירי.. ממש אין צורך לצום שעתיים לפני בדיקת ביוץ!! זה לא רשום בשום מקום..
    מה שכן, רצוי לשתות פחות אבל אני גם את זה לא עשיתי
    והבדיקה הראתה לי בדיוק מתי הביוץ שליי..
  • 180 באמת יקררר מזה.
    ואני קניתי 20 מקלונים ביחד עם "מתנה"-בדיקת הריון ב110 שח.
  • לצום?גם אני חושבת שזה לא נכון נשמע מוגזם
    אני באמת יפחית בשתייה שעתיים לפני שאעשה את הבדיקה...וזה חשוב לעשות אותה כל יום באותה שעה או לא משנה?
    בשורות טובות לכולנוו אמן
  • סורי על ההודעה הקודמת, לא יודעת למה זה יצא רק סימני שאלה חח..אני כותבת מחו"ל אז כנראה בגלל זה.
    בכל מקרה, מירי רציתי לשאול אותך כי ראיתי בהודעה שלך שמאז שהפסקת גלולות המחזור שלך אינו סדיר. אפשר לשאול אם המחזור שלך היה סדיר לפני גלולות? כמה זמן היית עם גלולות סהכ?
    אני את האמת הייתי על גלולות שנתיים ואני ובעלי החלטנו לנסות אז סיימתי חבילה אחרונה (גלולות מינס אגב), קיבלתי מחזור ב1.6 ומאז לא התחלתי חבילה חדשה...
    לפי הגניקולוג הוא ראה שכנראה המחזור החודש יהיה ארוך מהרגיל (לפני מחזור היה לי מחזור סדיר כל 28-30 יום בערך, את האמת אז לא ממש עקבתי בדייקנות אבל אני זוכרת שזה היה סדיר).
    אני מפחדת שאני לא יחזור להיות סדירה למרות שיש לי תקווה שהגוף עוד צריך להתרגל...
    בנות כאן שסיימו גלולות, אפשר לשאול אם חזר לכם סדיר ישר אחרי? אני מניחה שאולי יש קשר בין אלו שסיימו חפיסה או לא.

ועוד משהו, אני ובעלי מתכננים טיול רחוק לאוגוסט (טיסה של +12 שעות). האם יש איזה שהן אינדיקציות של לא לנסוע אם בקרה אני נכנסת להריון בחודשיים הבאים??

תודה רבה בנות!! באמת שכיף להיות חלק מהקהילה היפה הזאת!!
  • היי אז ככה,
    אני הייתי עם גלולות כמו שלך גם מינס לקחתי אותן במשך שנה וחצי בערך
    ולפי זיכרוני גם לי היה מחזור סדיר כל 30 יום פלוס מינוס
    עברו 7 חודשים מאז שהפסקתי ליטול גלולות,ובטח ראית את התאריכים של קבלת הוסת בחצי שנה האחרונה=ממש לא סדיר
    אצל כל אחת ואחת זה יכול להיות שונה,יש בנות שגם אחרי הרבה שנים של נטילת גלולות ושהפסיקו זה חזר להיות סדיר לגמרי,
    בקשר לטיול אני אישית הייתי ממליצה להימנע מטיסות בחודשים הראשונים ,החלטה שלך
  • היי,
    אני לקחתי גלולות במשך כ-7 שנים (יסמין). לפני כן אני ממש לא זוכרת אם היה לי מחזור סדיר, בכלל לא עקבתי אחריו. מאז שהפסקתי עם הגלולות אני מקבלת לרוב כל 30 ימים, כשהיו לי כמה פעמים 35 ימים וכמה שבין לבין (32,33). כשאמרתי את זה לרופא, הוא אמר לי שזה נקרא מחזור סדיר ושהוא ממש בגדר הנורמה.... לי זה לא מרגיש כ"כ סדיר כי כפי שאתן מתארות לעצמכן ביום ה-30, אם אני לא מקבלת אני כבר מתחילה להריץ לי מיליון סצנות בראש- מתי לספר, מתי תצא הלידה, ומה אני אעשה עם העבודה וכד' ובסוף אחרי מס' ימים אני סתם מתאכזבת....

לגבי חו"ל- אני גם מתכוונת לטוס למקום רחוק, ולא חשבתי לרגע שעלולה להיות בעיה אם אכנס להיריון בתקופה זו. נראה לי שכדאי שאם זה יקרה, פשוט כל אחת תתייעץ עם הרופא שלה. נראה לי שזה מאוד תלוי בכל אחת מאיתנו, באופי (רמת לחץ למשל) ומבחינה רפואית לפי המלצת הרופא. אני יודעת שבחודשים מאוחרים לא כדאי לטוס, אבל מעולם לא שמעתי שלא כדאי גם בחודשים מוקדמים...
  • הייי ...

לגבי גלולות כבר שכחתי הכול כמה זמן לא שתיתי גלולות !!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה