היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לעזעזל אני מחזיקה עכשיו מעמד 3 שבועות???!!!! אוף איזה רופאת נשים מעצבנת תמיד היא מלאה עד אפס מקום עכשיו אני צריכה לחכות 3 שבועות עד הבדיקת דופק ואני במתח עצבניייייי זה המוןןןןןן זמן מרגיש לי וכבר אהיה בשבוע 8+ בעז"ה, פתאום הבחילות נחלשו ואני לא מרגישה בהריון חוץ מקצת רגישות בציצי....טוב נו אין לי תלונות בכלללללל
7 תגובות
עמוד 1
חחחחחח ליבי השאלה היא איך אני אחזיק מעמד בלי לספר לכם
בכל מקרה אם עוד 3 שבועות תיהי בשבוע 8 אז עכשיו זה עוד קצת גבולי עד מוקדם מדי לראות דופק. שבוע הבא נגיד, הייצי הולכת למוקד בטענה שאת לא מרגישה טוב
יאאאלללה משא ומתן.
בואי נסגור על שבוע? הסקרנות תהרוג אותנו...
את ממש לא חייבת לחכות שלושה שבועות! את יכולה לגשת לרופא תורן במרכז בריאות האישה, אני בכללית, ומייד יקבלו אותך. ככה אני עשיתי. את הרופא מעקב שלי ראיתי רק כעבור שלושה חודשים. בהצלחה.