צפיתן אתמול ב"סופר נני"? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא חשוב בכלל כמה הילדה באמת היתה קשה, גם בתגובות שלה וגם במילים.
    אבל היא בהחלט נתנה לי תשובה ל- מה לעשות כשאלעאי מקלל אותי לפעמים.
    פשוט להתעלם.
    זה קצת התחבר לי למקרה של "חרא ברוטב בלונז" (

33 תגובות
עמוד 1
  • ראיתי ובכיתי....
    כמה הילדה הייתה משוועת לחום אהבה יחס חיבוק נשיקה.
    כמה כעס ומירמור היו בילדה בת 6. ... היה לי קשה מאוד
    לראות את זה... כאב לי עליה ועל ההורים.
    והאבא עושה רושם שהוא איש מדהים!
    האמא הייתה קרחון מסוגר. לקח לה זמן להפתח
    ולהראות ולהפגין רגשות.

• מבלי להישמע שוביניסטית,
    אני חושבת שהעניין הזה שהאם עובדת ב"משרת אב" נקרא לזה..
    מאוד משפיע על הילדים.
    ילד צריך חום של אמא! לא יעזור כלום.
    אני לא רואה את עצמי מתרחקת מהילדים בכזה אופן!
    פשוט לא רואה.
    אלי',
    אפילו אורן דמע אתמול,
    זה היה פרק מאוד קשה!
    ובהחלט מקרה קלאסי של ילדה בת 6 שצמאה ליחס, לחום ולאהבה שהיא לא מקבלת.

הייתי פשוט בהלם ובכאב כאחד..

• הבית שלה הוא טיילת!!!
    אין הפרדה בין הבית לקליניקה!
    אין פרטיות לדיירי הבית וללקוחות.
    נשבר לי הלב על הילדה... אני מקווה בכל ליבי
    שהילדה עכשיו מקבלת את מה שחסר לה,
    ושהאמא מתחילה לתםקד כאמא לכל דבר.
    איך אפשר לא לרצות לקלח את הילדים שלך???

• אם אני לא מקלחת את אלעאי ו-רון,
    אני לא רגועה!
    רק כשאני מקלחת אותם אני יודעת בודאות שהישבן שלהם נקי משאריות של יציאות.

הם נהנים במקלחת!
    וגם אני מכניסה להם בועות סבון למקלחת, וזה ממש תענוג!

אלעאי כבר התחיל לדרוש פרטיות והוא די רוצה להתקלח לבד.
    לפעמים אני נותנת לו,
    תלוי ברמת ניקיון הגוף שלו באותו היום..
    את צודקת,
    האם בהחלט קרה כמו קרח!
    היא יותר "השכן ממול" מאשר אם..

• אדווה איזה כיף זה שהם רוצים להתקלח לבד גם אצלי שחר רוצה לבד אבל אני עוברת אחריו אם כל הכמות של החלות שמגיעים לגוף מהגן

• אדווש גם אני היסטרית עם הקטע של הטוסיק... חחחחח

• אדוה, כתבת באחת התגובות שלך "אני חושבת שהעניין הזה שהאם עובדת ב"משרת אב" נקרא לזה..מאוד משפיע על הילדים.ילד צריך חום של אמא! לא יעזור כלום"
    אז ככה אני עובדת "במשרת אב" כהגדרתך ולפעמים יוצא שהילדים הולכים לישון מבלי לראות אותי ורואים אותי רק למחרת בבוקר.
    וכן, העבודה הזו היא הבחירה שלי ואני מרגישה סיפוק מטורף שאני מצליחה לגדל שני ילדים מקסימים וגם לעשות משהו שאני נהנת ממנו.
    מבטיחה לך שהילדים שלי מקבלים חום ואהבה במידה שווה ואולי אפילו מעבר לכמה משפחות אחרות שאני מכירה שהאמא עובדת משרת אם או נמצאת בבית.
  • אני לא מתווכחת בנושא,
    זוהי דעתי.
    שוב, כתבתי, שאני לא רואה את עצמי, עם דגש על עצמי!!!
    כל אחת והאופי שלה.

אין לי ספק שהילדים שלך מקבלים המון,
    כולל חום ואהבה

• לא קשה לך שהילדים שלך לא רואים אותך כל היום ושאת לא רואה אותם....!?
    אצלי הסיפוק הכי גדול בעבודה, לא שווה לסיפוק שאני מקבלת מהבנות שלי...

• אני לא שאלתי זאת מתוך ביקורת חו"ח.
    אני פשוט לא הייתי מסוגלת לכך מהכרות עם עצמי.

• אלינור - עניתי לך ומשום מה זה לא פרסם את התגובה.
    אדוה - ההתנהלות בבית שלהם היתה לקויה לא בגלל העבודה של האם (שזה הזוי מבחינתי שחדר הטיפולים נמצא בתוך הבית. גם בתור לקוחה לא נראה לי שהייתי מוכנה להגיע אליה לטיפולים עם כל הבלאגן הזה מסביב)
    אלא בגלל שהאמא לא יודעת להתנהל כאמא. היא משחקת עם הבת שלה במשחקי אגו כאילו היא החברה שלה מהגן.
    לא לאהוב לקלח את הילדים או לשחק איתם זה לא נובע משעות עבודה מרובות...
  • דנית
    כתבת בדיוק מה שרציתי לכתוב
  • בא לך לרשום לי שוב את.מה שענית לי
  • כמובן
  • כל הכבוד לך!
    אצלי אין את זה.
    בעלי עצמאי ואני שכירה.
    אין לע אפשרות לחלוקה הזו...
    הוא לוקח את זה מרוד קשה שהוא
    לא שותף פעיל בטיפול בבנות או
    השתתפות באירועים שלהם.
    האמת זה קשה לכולנו. שאנחנו
    נהנות ממנו רק בסופ"ש...

• דנית הכי חשוב לדעת איך לשמור על הקשר עם ילדים אפשר כמובן גם לשלב את זה עם עבודה וקריירה , כל עוד נשמא הקשר.
    בפרק של אתמול האמא לא התנהלה נכון

• דראז,
    אני ממש מסכימה איתך!
    היום שוק-העבודה איננו מאוזן,ישנן מישרות שהן פול-טיים-ג'וב (מישרה-מלאה הכוונה) או שאם לא-לוקחים אותן,אז יושבים בבית,בלית-ברירה.

בעלי עובד במשרת-אב והאמת,אין-כמותו,ברוך-השם,הכי משקיען שיש

• מרווה - אני לא אוהבת את ההשוואה בין ילדים. כאילו שהילד של הילדים צורח כי הוא לא יוצא החוצה - למה אי אפשר לבדר את הילדים בבית?
    לא יכול להיות שהילדה שלך רגועה מטבעה והוא פחות רגוע מטבעו?
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני גם חושבת שיש בבית מלא תעסוקות שאפשר להעסיק את הילדים מה עושים בחורף
    עכשיו תקופה חמה מאוד ואני לא יורדת עם דור למטה אבל מעסיקה אותו יפה מאוד בבית

• אני עושה השוואה כשהורים באים אליי בטענות,על-אורח-חיי (שאצלנו בעלי חוזר ב-20:00 הביתה בכל-ערב ולכן,כביכול הם מאמינים שהילדה שלי מוזנחת לעומת הילד שלהם),ואילו אצלם, הם נמצאים זמינים איתו ביחד כל-היום (חוץ מהבקרים,שאז המטפלת שלו לוקחת אותו אליה הביתה).

אם מישהו מעיר לי על אורח-חיי ומה לעשות,שהילד שלהם לא-רגוע, אז אכתוב כאן את דעתי ואעשה השוואה!!!!!!!!!!
    כי הלוואי והייתי וולגרית ובוטה איתם,אני פשוט מעדיפה התנהלות דיפלומטית וקורקטית עם שכנים.

אמא-אווזה,אני בחיים לא-הערתי להם,על הצרחות של הילד שלהם, האמת היא שאני מרחמת עליהם,כי הם ממש סובלים ולכן הם ניטפלים לסביבה ולא-מחפשים,היכן עליהם לשפר את עצמם, בדרך-התנהלותם.
    אבל הם אוהבים להיטפל לכך,שבעלי חוזר ב-20:00, בכך,שאין כמו אמא ואבא בצמוד לילד תמיד!

מה שכן,הם רואים את נעמה בשטח,כך שאין להם מה להגיד..
    הילדה שלי רגועה,חמסה,כי אני עורכת לה איזון וגיוון בהפעלות של אחה"צ: בית איתי או חברים או פארקים או אבא או סבתא+שעת-סיפור/הצגות וכו' לעיתים.
    גם אני למדתי את זה מתוך ניסוי ותהייה, הרי הייתי המטפלת של נעמה שנה וחצי ואז החלטתי על מסגרת-גן.

אם הייתי רואה,שטוב לנעמה איתי בבית בלבד אחה"צ הייתי עושה זאת!
    הרי טובת-ילדתי עומדת לעיני לפני נוחיותי.

שמתי-לב,שנעמה כבר ממש אוהבת מיפגשים-ביתיים עם חברים,כי זה נותן לה את האספקט של קישרי-עומק עם חברים אחה"צ,אז אני זורמת איתה.

אני מנסה כל-הזמן להיות עם יד על-הדופק ולראות באילו מצבים ילדתי הכי נהנית, ע"מ להעצים לה נקודות-חוזק,כדי לשפר דרכי-התמודדות עם מצבים-אחרים,שהחיים מזמנים.

ישנם ילדים,שבמזג שלהם,זקוקים למנוחה בבית,לרוגע ולשלווה באופן-סולידי ויש להיות רגישים אליהם,בזאת את צודקת!

אני פשוט עושה השוואה לילד טמפרמנטי,שהוריו מדכאים לו את הצורך שלו בחשיפה לגירויים בעולם-הסובב ולכן הוא משגע אותם, כשהוא איתם בבית ואז הם נטפלים לשיניים ולהצדקה,שאין כמו להיות עם אבאמא אחה"צ תמיד בבית וכן,גם על-חשבוני

• דנית-
    אני שמחה מאוד שכך ההתנהלות בבתכם.
    לנען האמת, לא היה בי צל של ספק שאכן כך דרך ההיכרות שלנו בפורום,
    אני עוקבת

• מרווה שתהיי בריאה כמה את חופרת
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אורטל איזו חמודה את
  • אורטלוש

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • פעם נורא אהבתי את התוכנית שלה. אתמול התחלתי לראות וראיתי עד השלב שבו היא מתחילהל הגיד להם מה לא בסדר. לא יודעת הכל מוקצן ומלוהק מידי בעייני. מעושה מידי. לא משך אותי להמשיך לראות מה גם שהיה נורא ברור מה היא תגיד.
    אני שונאת את הפוזה שמיכל דליות תפסה
  • אני דווקא נורא מעריכה אותה , את שפתה, ואת דרך ההסתכלות שלה על הדברים.אין ספק אשה חמה, חכמה, נוקבת, אמיתית ובעלת נסיון !
    היה פרק מאלף..אני כל פעם מקשיבה, מתבוננת ומפנימה גם אלי את החלקים שאני מזהה בעצמי כשאני מביטה באותם הורים ....לייק ענק למיכל דליות

• רק אני לא ראיתי ?

• גם אני לא ראיתי.
    אבל אני מכירה את מיכל דליות לא מהתכנית, שלא כ"כ יוצא לי לצפות בה. יכול להיות שזה באמת מלוהק ומלאכותי - אני לא יודעת.
    אני יכולה לומר שהיא נחשבת לאשת מקצוע מעולה ומקצועית מאד...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • ההורים לא מפגרים
    הם פשוט לא ידעו איך להתנהל
    אני מאוד שמחתי לראות שמיכל הצליחה לעזור להם

הורים מאוד חמודים שפשוט הגיבו לא נכון לצורך של הבת הגדולה לתשומת לב נואשת

• היתה תוכנית מאוד יפה !
    אני הסתכלתי על הבת הקטנה שהיתה בצד
    וריחמתי עליה,
    מקווה שהם למדו איך להיתנהל בצורה הנכונה
  • אני כל התוכנית פשוט ישבתי וחשבתי שהמצב בבית הזה הוא ממש קשה, ושזה מעגל קסמים נוראי
    אי אפשר לשפוט את האמא- לא כולן נולדות אמהות טבעיות!
    יש אמהות שיותר מתחברות למשחקי קופסה, פוצי מוצי, הקראת סיפורים ויש כאלה שלא. במיוחד כשיש מתב של מעגל קסמים התנהגותי כמו שיש אצלם.
    ולפעמים צריך את המבט/נזיפה מבחוץ כדי להבין את הטעויות שנעשו במהלך השנים שלהם כהורים.

וזה שהיא בחרה לעבוד במשרה מלאה פלוס- כל הכבוד לה, זאת החלטה אמיצה.
    רק שבאמת היא היתה צריכה לעשות הפרדה יותר טובה בין הקליניקה לבית, איזה טיילת היתה שם....רק זה יכול לחרפן.

ובלי קשר- לדעתי הכל ערוך ומוקצן, ולא אהבתי שהתוכנית השתנתה, עכשיו שמים דגש על שלב הצפייה- מה לא בסדר, ואילו על שלב שההורים אמורים להסתדר לבד- כמעט ומדלגים ממש. בעונות קודמות זה לא היה ככה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה